Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal dizilere dönmeyi çok istiyor, yeni proje müjdesi çok yakında!

Sinem Kobal dizilere dönmeyi çok istiyor, yeni proje müjdesi çok yakında!

tarafından ker_def

İbrahim Selim’le Bu Gece’nin konuğu başarılı oyuncu Sinem Kobal oldu. Maximum Uniq Box’da gerçekleşen çekimlerde Kobal, hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

İbrahim Selim’in YouTube kanalında yayınlanan İbrahim Selim’le Bu Gece programına konuk olan Sinem Kobal, Selim’in sorularını büyük bir samimiyetle cevapladı.

“Ekranları Özledim” diye konuşan oyuncu, yeni bir proje olduğunu ilk kez açıkladı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Kobal, “Ekranda olmayı ben de çok özledim… Yakın zamanda inşallah ekranda olmak istiyorum. Beni heyecanlandıran beni kıpır kıpır eden bir şeyler var ama netleşince söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Sinem Kobal dizilere dönmeyi çok istiyor, yeni proje müjdesi çok yakında! 7

Evliliği ve eşi Kenan İmirzalıoğlu hakkında da konuşan Sinem Kobal; “Kenan’ı ilk gördüğümde enerjisiyle çarpıldım” dedi. Evlilikle ilgili de soruları cevaplayan Kobal, şu ifadeleri kullandı:

“Bence mesele evlilik değil, mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığında. Ne kadar sevgi, saygı, emek paylaştığınla ilgili. O sevgi ve emek varsa o yolda evlilik de güzel oluyor, sevgililik de güzel oluyor… Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor aslında…Aile oluyorsun, kökleniyorsan. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor…”

Anne olduktan sonra annesini daha iyi anladığını söyleyen güzel oyuncu; “Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı, annenin kıymetini daha iyi anlıyorsun. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum” dedi.

Hamileliği sırasında pişmaniye aşerdiğini de itiraf eden Kobal, daha önce bir şeyi canı istemediği için bu istediğinin şaka zannedildiğini de söyledi.

Selena dizisinin kendisi için çok özel bir proje olduğunun da altını çizen Sinem Kobal, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Selena benim için çok özel bir proje, bambaşka bir şeydi; hala yeri ayrı. Youtube’da hala inanılmaz izlenme oranları var. Şu anda 4-5 yaşındaki çocuklar yanıma Selena diye geliyor… Çocukların kalbine yer etmiş bir yapabilmek çok özel. Hayatımın kırılma noktaları; Selena ve kendimi sinema perdesinde izlediğim Okul filmidir.”