Ana sayfa Sosyal Medya İçerde dizisinden 4 yıl sonra Çağatay Ulusoy’dan muhteşem dizi kararı!

İçerde dizisinden 4 yıl sonra Çağatay Ulusoy’dan muhteşem dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum ile öne çıktı. Oyuncu, sonrasında ise Medcezir isimli yapımda canlandırdığı Yaman karakteri ile büyük ilgi gördü. 2016-2017 sezonunda İçerde isimli dizideki Sarp karakterinden sonra ise oyuncu televizyon projelerine mesafeli yaklaştı…

Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan Muhafız’da başrolde yer alan Çağatay Ulusoy, ayrıca Yeşilçam isimli Blu TV projesinde de Semih Ateş karakteri ile izleyicileri 1970’li yıllara götürdü… Ünlü oyuncunun televizyon projelerine soğuk baktığı da biliniyordu.

Geçen sezon Menajerimi Ara dizisine konuk olan Çağatay Ulusoy’u yeniden dizilere dönmeye ikna eden isim Onur Güvenatam oldu…

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerini başarılı bir şekilde diziye dönüştüren OGM Pictures imzalı yeni bir dizi geliyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 için hazırlanan bu yeni dizinin başrolünde ise Çağatay Ulusoy’un yer alacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Çağatay Ulusoy, bu kararı ile birlikte televizyon dizisi yapmama inadından vazgeçti! Yeni dizi için senaryo çalışmaları devam ediyor. Ünlü oyuncunun yeni dizideki karakteri, dizinin hikayesi ve rol arkadaşları da çok merak ediliyor. Bu konularla ilgili detaylar henüz netleşmedi.