Ana sayfa Dizi Fragmanları İçimizin yağları eridi, yürü be Nalan! Camdaki Kız dizisinde beklediğiniz o an geldi!

İçimizin yağları eridi, yürü be Nalan! Camdaki Kız dizisinde beklediğiniz o an geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin izleyicilerini çok memnun eden bir dönem başlıyor… Nalan karakterinin artık güçlü ve kendi ayakları üzerinde durduğunu görmek isteyenler, bu arzularına kavuşacak.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin yeni bir hayata doğru kararlı adımlar atması izleyicilerin heyecanını da yükseltti. Sosyal medyada bu konuyla ilgili birçok paylaşım yapılıyor… “Sonunda beklenen bölüm, umarım bu şekilde ilerler Nalan” diye yorum bırakan dizi hayranları, artık karakterin saf bir kadın olmaktan çıkartılması gerektiğini düşünüyor.

Aile yemeğinde Sedat ile Cana ilişkisini bildiğini söyleyen Nalan, tüm ailenin bu gerçeği bilmesine rağmen, bir şey yokmuş gibi davranmalarını yüzlerine vurdu. Bu tavrı kabul etmediğini ve kimsenin kendisine gerçekleri söylemediğini anlatan Nalan, “Size asla inanmamam gerektiğini biliyorum” diyerek ailesine ders verdi.

Camdaki Kız dizisinin 33. yeni bölümündeki bu sahne tüm izleyicilerin aylardır beklediği sahne olacak. Herkes Nalan’ın bundan sonra ne yapacağını konuşmaya başladı.

Nalan kendi kararlarını aldıkça ve artık kendisine yük olanları sırtından attıkça dizi hayranlarının da istekleri gerçekleşmiş oluyor… Camdaki Kız dizisinde bu yeni dönemi bekleyen birçok izleyici var ve hikaye artık sıkmaya başladığı için de sadık izleyici kitlesi için bu değişim iyi gelecek.

Camdaki Kız disisi 33. bölüm fragmanında; Nalan, Cana ile ilgili söyledikleriyle Sedat’ın ailesini şoke ediyor!

Nalan, Cana ile Sedat’ın ilişkisini öğrendikten sonra önemli bir adım atar. Sedat’ın ailesiyle yemekteyken bu ilişki ile ilgili onlara sert bir tepki gösterir. Cana’yı bildikleri halde, aynı ortamda kendisinin de olmasından dolayı onlara beklemedikleri sözler sarf eder. Sedat’a ise, tokatlı bir tepki gösterir.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!