Ana sayfa Dizi Haberleri İddiaların aksine Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş setinden memnun!

İddiaların aksine Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş setinden memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisiyle geçen sezon Star TV ekranında yer alan Uraz Kaygılaroğlu, Gediz Işıklı karakteri ile hayranlarını mest etmişti. Oyuncu, finalden çok daha önce ayrıldığı bu yapımın ardından ise şimdilerde Üç Kuruş isimli Show TV dizisi ile bambaşka bir karaktere hayat veriyor.

Kartal olarak ekranda izlediğimiz oyuncu, değişen imajıyla da herkesi şaşırttı. Saçlarını sarıya boyatan ve roman bir suç liderine dönüşen oyuncu, sergilediği yüksek performans ile de dikkatleri çekiyor.

Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde hakkında sette olay çıkarttığı ve seti terk ettiği yönünde iddialar olsa da halinden memnun. Oyuncu, yeni ekip arkadaşları ile iyi anlaşıyor.

Yılbaşı öncesinde bir araya gelen Üç Kuruş dizi oyuncuları birlikte yemek yedi. Bu buluşmada açıklamada bulunan Uraz Kaygılaroğlu, “Mutluyum. Çok kıymetli arkadaşlarım var. Çalışması çok zevkli, çok uzun saatler çalıştığımız, çok mekan dolaştığımız, çok sokakta olduğumuz, kış için çok zorlayıcı aslında. Akşam saatleri, gece saatleri soğuk. Ama ona rağmen bir tempo içinde bir yolculuktayız” açıklamasını yaptı.

Oyuncu tüm zorluklarına rağmen dayanma gücünü artıran bir motivasyon ortamı içinde olduğunu da ifade etti ve yeni ekibiyle iyi anlaşmasının da buna imkan tanıdığını belirtti.

Oyuncu, “Dayanma gücünüzü artıracak, sizi motive edecek bir ekiple kolay oluyor. O yüzden de bütün ekip arkadaşlarımla çalıştığım için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde de mutlu bir tablo çiziyordu. Oyuncu Üç Kuruş’ta da iddiaların aksine sette her şeyin kendisi için yolunda olduğunu bu sözleri ile anlatmış oldu.