Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel’den yeni dizisinde ilk partnerlik paylaşımı!

Özge Gürel’den yeni dizisinde ilk partnerlik paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinin ardından yeniden setlere dönüş yapan Özge Gürel, şu sıralarda Hayaller va Hayatlar isimli projede başrolde yer alıyor.

Dizinin ekibi sete çıktı ve ilk çekimler gerçekleştirildi. Çok iddialı bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Hayaller ve Hayatlar isimli yapımda Özge Gürel’in de bulunması hayranlarını memnun etti. Yusuf Çim ile birlikte dizi setinden bir selfie paylaşan Özge Gürel, hayranlarını da adeta mest etti.

Uzun süredir oyuncudan bir dizi mesajı bekleyen takipçiler bu pozu bir hayli beğendi ve twitter ortamında hemen Özge Gürel etiketi ile binlerce paylaşım yapıldı.

“İlk gün” diyerek dizide çekimlerin başladığını duyuran Özge Gürel, Yusuf Çim ile de uyumlu bir partner olacaklarını bu paylaşım ile sergilemiş oldu.

Hayranlar ünlü ikiliyi “Güzel görünüyorlar, birbirlerine yakışmışlar” diyerek beğendiklerini ifade eden yorumlarda bulundu.

İlk partnerlik pozu olması nedeniyle de paylaşım kısa sürede büyük etkileşim aldı.

Özge Gürel'den yeni dizisinde ilk partnerlik paylaşımı! 7

Bein Connect’te yayınlanacak olan dizide Özge Gürel’in yanı sıra şu isimler bir araya geldi: “Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum.”

Dört farklı kadının dört farklı hayatına odaklanırken hayaller ve hayatın gerçekleri arasındaki sonsuz çatışmayı merkeze alan dizi, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor.