Ana sayfa Dizi Haberleri İki şanssız diziden sonra Şebnem Bozoklu’ya moral olan iki yeni dizi!

İki şanssız diziden sonra Şebnem Bozoklu’ya moral olan iki yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, 2020 yılında iki dizi şanssızlığını üst üste yaşadı. Ünlü oyuncu, ilk olarak pandeminin başlarında yani 2020 yılının Mart ayında atv dizisinde başrolde yer almıştı. Gel Dese Aşk isimli proje Osman Sınav imzasını taşıyordu. Ancak dizi pandemi nedeniyle çekimler durdurulunca 4 bölüm yayında kalıp, sonra da unutuldu…

Ardından ise ünlü oyuncu 2020-2021 sezonu için Kanal D’nin komedi yapımı İyi Aile Babası ile anlaştı. Ancak bu dizi de sadece 8 bölüm sürdü ve oyuncu üst üste iki büyük şanssızlık yaşadı. Şebnem Bozoklu, 2021 yılında ise iki yeni diziyle moral buldu… Bu dizilerden birisi Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu ile başrolünde yer aldığı Hamlet… Gain platformunda Ekim ayında yayınlanacak olan 8 bölümlük dijital dizi, çok merak ediliyor. Ödül de kazanan dizide başrolde izleyeceğimiz oyuncu Nagihan karakterini canlandıracak.

İki şanssız diziden sonra Şebnem Bozoklu'ya moral olan iki yeni dizi! 1

Şebnem Bozoklu hayranlarının heyecanla beklediği diğer dizi ise bir televizyon işi… Elbet Bir Gün isimli yapımda yerini alacak olan oyuncu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk ile başrolü paylaşıyor. Ünlü oyuncu, yeni dizileri ile Ekim ayında hayranlarının karşısına çıkacağını belirtti.

Enis Arıkan ile buluşması sonrasında sorulara yanıt veren Şebnem Bozoklu, şöyle konuştu: “Bu sene eş zamanlı iki dizim aynı anda, Ekim sonunda yayına girecek. Hem dijitalde hem de televizyondayım. Ben de çok zor bir rol oynayacağım televizyondaki dizimde. Benim de kendimde düşünmekte zorlandığım, daha önce de pek yapmadığım bir şey.”

İki şanssız diziden sonra Şebnem Bozoklu'ya moral olan iki yeni dizi! 2

Elbet Bir Gün dizisindeki karakterine hala kendisi bile tam olarak alışamayan oyuncu, hayranlarını bir kez daha şaşırtmaya geliyor.

Ünlü oyuncu, bugüne kadar kendisine çok farklı kadın karakterleri geldiğini ve bunun için de kendisini şanslı hissettiğini sözlerine ekledi.