Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde beşinci sezonu 4 yeni isim değiştirecek!

Yasak Elma dizisinde beşinci sezonu 4 yeni isim değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 4 sezonda çok başarılı işlere imzasını atan Yasak Elma dizisinin hayranları yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor… İlk iki sezonda dram performansı ortaya koyan dizi, sonraki iki sezonda ise absürt komedi benzeri bir işe dönüşmüştü. Birçok dizi hayranının “kendisiyle dalga geçen dizi” olarak tanımladığı Yasak Elma yeni bir maceranın içine girecek.

Dizinin beşinci sezonunda hikaye baştan aşağıya değişecek. Bu değişimi sağlayacak isimler ise kadroya katılan yeni oyuncular. Nesrin Cavadzade’nin dördüncü sezon sonlarında hikayeden ayrılmasının ardından Ece Dizdar’ın kadroya katıldığı ortaya çıkmıştı. Bu oyuncunun yanı sıra Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil de yeni sezonda Yasak Elma’daki değişimi sağlayacak isimler olacak.

Yasak Elma dizisinde beşinci sezonu 4 yeni isim değiştirecek! 8

Hikayede Çağatay’ı canlandıran Berk Oktay, geçen sezona göre daha çok öne çıkacak. Ayrıca Kumru karakterinde Biran Damla Yılmaz da çok etkili bir rolle geliyor.

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız ile Çağatay’ın arasına girecek olan Kumru karakteri Yasak Elma’nın merkezine yerleşecek. Doğan karakterinde Murat Aygen, Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender ile karşılıklı sahneleriyle dikkat çekecek.

Yasak Elma dizisinde beşinci sezonu 4 yeni isim değiştirecek! 9

Şahika karakterinin gitmesi dizide büyük bir eksiklik oldu ama yeni karakterler ile bu boşluğun doldurulması sağlanmaya çalışılıyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin yeni sezonuyla ilgili izlenimlerini şöyle aktardı:

“Kendisiyle dalga geçen dizi” diyor ev ahalisi ‘Yasak Elma’ için. Bu sene de aynı yolda devam edecek gibi. Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz ve Ece Dizdar katıldı. İlk izlenim katkı sağlayacakları yönünde. “Babam trafik kazasında ölmedi, evinde bomba patladı karım ile Ender kumpas kurdular” sözü Çağatay’dan. Hasan Ali yok.”

13 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 111. bölüm fragmanını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.