Ana sayfa Dizi Haberleri İki Yabancı 17 Haziran Özeti 94. Bölüm (Kiran Erkek Çıkıyor)

İki Yabancı 17 Haziran Özeti 94. Bölüm (Kiran Erkek Çıkıyor)

tarafından zk zk

.ikiyabanci3

Saras evdeki elektrik kesintisini halletmek için elektrikçi çağırır. Elektrikçi faturayı ödemediklerinden elektriklerinin kesilmiş olabileceğini söyler. Saras Kumud’a faturayı ödemesi için telefon açar. Kumud faturayı ödemek için yola çıktığında Prashant arabasıyla gelir. Onu gitmek istediği yere götürmek ister. Kumud kabul etmese de komşusu olduğu için Prashant’ın ısrarlarından dolayı kabul eder.

Kumud’u istediği yere bırakan Prashant Kumud gelinceye kadar onu bekler. Kumud geldiğinde kendisini bekleyen Prashant’ı görünce şaşırır. Prashant bir kız için elbise alacağını ve bu işlerden hiç anlamadığını söyler. Kumud’dan kendisine yardımcı olmasını ister. Saras ise Kumud’a ilgi gösteremediğinden dolayı yakınmaktadır. Onun üzüldüğünü düşünmekte ve onunla daha fazla zaman geçirmek istemektedir. Bu yüzden Niki’yi arayarak o günkü tüm görüşmelerini iptal eder. Bu durumu mesajla Kumud’a bildirir.

Kumud ile alış verişte olan Prashant Saras’ın mesajını siler. Hiç bir şeyden haberi olmayan Kumud elbise seçme derdindedir. Saras eve gelir ve Kumud’u göremeyince onu telefonla defalarca arar ancak telefon sessizde olduğu için Kumud duymaz. Prashat ise onu oyaladıkça oyalar. Saatlerce dükkanda oyalanırlar. Geç vakitte eve geldiklerinde Saras sinirli bir vaziyette Kumud’a nerede olduğunu soruyor. Kumud’dan önce Prashant devreye girip Kumud’un sıkıldığı için birlikte alış veriş yapmaya gittiklerini söyler. Bütün suçu kendi üstüne alır.