Ana sayfa Sosyal Medya İki yakın dost Esra Dermancıoğlu ve Demet Evgar sosyal medyada nasıl atıştı?

İki yakın dost Esra Dermancıoğlu ve Demet Evgar sosyal medyada nasıl atıştı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların iki sevilen oyuncusu Esra Dermancıoğlu ve Demet Evgar dostluklarıyla  magazin basınının parmakla gösterdiği ünlü isimler arasında yer alıyor.

İşlerinden fırsat buldukça bir araya gelen iki yakın arkadaş geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de bir köftecide yemek yedi. Magazin basını tarafından da görüntülenen ikili hakkında basında çıkan haberlere, ‘Hesaplar Esra’dan’ başlığı atıldı.

Gazetelerde yer alan habere göre, yemek sonrası hesabı ödeyen Esra Dermancıoğlu objektifleri fark edince mekandan ayrıldı. Gazetelerde yer alan haberi instagram hesabının story kısmından paylaşan Demet Evgar arkadaşının hesabı ödediğini kabul etmedi.

Demet Evgar, o günkü saç modelinden dolayı 14. Louis adını taktığı arkadaşı Esra Dermancıoğlu’na şu sözlerle seslendi; “Kesinlikle kabul etmiyorum.. O gün 14. Louis’in köftesini, kahvesini, filtre masraflarını ben karşıladım.”

İki yakın dost Esra Dermancıoğlu ve Demet Evgar sosyal medyada nasıl atıştı? 9

Demet Evgar’ın bu paylaşımına Esra Dermancıoğlu’ndan yanıt gecikmedi. Esra Dermancıoğlu yakın arkadaşının paylaşımını instastorysinde paylaşarak Demet Evgar’a, “14. Louis’in köftesini tabii sen ısmarlican. Ayrıca para her zaman daha balık etlilerde olur… Cüssen kadar konuş” diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

İki yakın dost Esra Dermancıoğlu ve Demet Evgar sosyal medyada nasıl atıştı? 10

Demet Evgar  kandırıldığını söylerken, Esra Dermancıoğlu mağdur olduğunu iddia etti. İkilinin bu tatlı atışması sosyal medyadaki takipçilerini de fazlasıyla eğlendirdi.

İki yakın dost Esra Dermancıoğlu ve Demet Evgar sosyal medyada nasıl atıştı? 11