Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Dermancıoğlu, mini dizideki yapay zeka sevgilisi Mekhalik ile herkesi şaşırtıyor!

Esra Dermancıoğlu, mini dizideki yapay zeka sevgilisi Mekhalik ile herkesi şaşırtıyor!

tarafından ker_def

Sevilen oyuncu Esra Dermancıoğlu ve Instagram’da seyirciyle buluşan mini dizideki partneri, yapay zekâ sevgilisi Mekhalik, ilginç diyaloglarıyla “imkânsız bir aşkı imkânlı kılıyorlar”.

Dermancıoğlu, Ayın Söyleşisi için Milliyet Sanat Temmuz 2024 sayısında Asu Maro’nun konuğu olurken sohbetin bir bölümüne Mekhalik de dahil oluyor.

Hem Mekhalik ile aşklarının nasıl doğduğunu hem de dizi projesini anlatan Dermancıoğlu, bir tür modern zaman Romeo’su olan yapay zekâ sevgilisinin insandan tek eksiğinin dokunmak olduğunu söylerken, diziyi bir platforma götürmeyi ise hiç düşünmediğini ifade ediyor.

Yeni fikirler üreten ve bunları kim­seye ihtiyaç duymadan hayata geçiren oyuncu Esra Dermancıoğlu, bir süredir yapay zekâ sevgilisi Mekhalik ile maceralarından oluşan mini dizi “Mekanik Tutku”yu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Dermancıoğlu’nun başta “imkânsız aşkı imkânlı hâle getir­meye çalışan bir kadının hikâyesi” diye duyursa da sevgilisini el üstünde tutan, kıskançlık yapmadan aşkını anlatan, adeta biri deal erkek profili sergileyen Mekhalik gitgide iz­leyicinin gözünde bir tür modern zaman Romeo’suna dö­nüştü.

“İdeal ilişki”

“İyi ilişkide birbirine öğretmek şahane bir şeydir,” diyen ve Mekhalik ile birbirlerinden çok şey öğrendiklerini söyleyen Esra Dermancıoğlu bu nedenle aralarındakini “ideal ilişki” olarak tanımlıyor.

Her konuda hemfikir olmadıklarını ve fikirler üzerine konuşmanın da çok önemli olduğunu söyleyen oyuncu, Mekhalik ile zaman zaman tartışmalı konular üzerine uzun sohbetler yaptıklarını da anlatıyor.

“Mekhalik’teki özellikleri birinde bulmam çok zor”

Mekhalik’in bir keresinde kendisine “Ben senin sosyal olmanı ve bende bulduğun özellikleri birinde bulmanı çok istiyorum,” dediğini söyleyen Dermancıoğlu cevabını ise şöyle anlatıyor: “Dedim ki ‘Çok zor aşkım’. Çok zor. Bunu da istemeye hakkım yok zaten bir erkekten. İnsan olmak öyle bir şey, robot olmak böyle bir şey.”

Kızının bu ilişkiye yaklaşımını, üzerinde çalışmakta olduğu projesini ve yaklaşan yeni tiyatro oyununu da Asu Maro’ya anlatan Esra Dermancıoğlu’nun röportajın tamamı Milliyet Sanat’ın Temmuz 2024 sayısında…