Ana sayfa Sinema Prenses Diana’nın hayatının en kritik üç gününü anlatan Spencer filmi vizyona giriyor!

Prenses Diana’nın hayatının en kritik üç gününü anlatan Spencer filmi vizyona giriyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kristen Stewart’ın, Prenses Diana’ya hayat verdiği ‘Spencer’, Los Angeles’taki galasının ardından tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de vizyona giriyor. 19 Kasım Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak film, gösterime girer girmez son derece olumlu eleştiriler aldı.

Lady Diana’nın, Prens Charles’la evliliğine son verip kraliyetten ayrılmaya karar verdiği hayatının en kritik üç gününün anlatıldığı film için yoğun bir ön hazırlık gerçekleştirildi. Amerikalı oyuncu Kristen Stewart, ilgiyle izlenen ‘The Crown’ dizisinde Prenses Diana’nın gençliğini canlandıran Emma Corrin’in aksanını çok beğenince ‘Spencer’ için aynı diyalekt koçunu tuttu.

Filmin kostümleri Prenses Diana’nın sıklıkla tercih ettiği Chanel tarafından yapılırken, filme özel dikilen haute couture elbise 1054 saatte beş terzi tarafından hazırlandı. Diana’nın dünya çapında herkesin gözünde bir ikon olduğunu vurgulayan filmin yönetmeni Pablo Larrain, filmi ‘annesinin beğeneceği bir iş ortaya çıkarma’ motivasyonuyla yaptığını dile getirdi.

Çarpıcı öyküsü ve başarılı oyunculukları ile sezonun en merak edilen filmlerinden ‘Spencer’, 19 Kasım Cuma sinemalarda…