Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı ortaya çıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı ortaya çıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeteneği ve duruşuyla Türkiye’nin en çok beğenilen erkek oyuncularından olan Kıvanç Tatlıtuğ ne yapsa olay oluyor. Yakışıklı oyuncununun yakında baba olacağı haberi hayranlarını o kadar çok mutlu etti ki Kıvanç Tatlıtuğ etiketi sosyal medyada bir anda Türkiye’nin bir numarası oldu.

Kariyerinde attığı sağlam adımlarla, her projesiyle geliştirdiği oyunculuğuyla ve gözlerden uzak özel yaşamıyla tüm Türkiye’nin takdirini toplayan Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Moda tasarımcısı Başak Dizer’le 2016 yılından bu yana mutlu bir evlilik yaşayan Tatlıtuğ’un baba olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Habere göre Başak Dizer üç aylık hamileydi. Haber ortaya atıldığında önce resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Başak Dizer, 2. Sayfa programına gönderdiği mesajla iddiaları doğruladı ve hamile olduğunu resmen açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı ortaya çıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 11

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ’un bebek beklediği haberi birkaç ay önce de paylaşılmıştı. Ancak daha sonra yapılan resmi açıklamada haberin doğru olmadığı belirtilmişti. Ancak hamilelik haberi bu kez doğru çıktı.

Hayranları, Tatlıtuğ’un baba olacağını öğrenince sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu ve ünlü oyuncuyu sadece birkaç saat içinde Türkiye gündeminde bir numaraya yerleştirdi. Yapılan paylaşımların çoğunda hayranları mutluluklarını dile getirdi.

Hayranları doğacak bebeğin çok güzel bir bebek olacağına emin olduklarını dile getirirken ona sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilemeyi de ihmal etmedi. Hayranlarının bu haber üzerine yaptığı sosyal medya paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı ortaya çıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 12 Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı ortaya çıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 13 Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı ortaya çıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 14 Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı ortaya çıktı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 15