Ana sayfa Sosyal Medya İki yakışıklı oyuncu, iki karizma poz… Serkan Çayoğlu ve Tolga Sarıtaş hayranları mest oldu

İki yakışıklı oyuncu, iki karizma poz… Serkan Çayoğlu ve Tolga Sarıtaş hayranları mest oldu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya sayesinde ünlü isimlerin hayranları çok sevdikleri isimleri daha yakından takip etme imkanına kavuştu. Yaptıkları paylaşımlarla hem günlük hayattan hem iş ortamlarından detayları hayranları için yayınlayan ünlü isimler, yerli ve yabancı dilde pek çok yorum ve beğeniyle de görülebileceği gibi takipçilerini adeta mest ediyorlar.

Şimdilerde Kanal D’nin Yeni Hayat isimli dizisindeki Adem rolüyle gündemde olan Serkan Çayoğlu, daha önce rol aldığı dizilerin başka ülkelere de satılmasıyla yabancı hayranlarının da markajında. Oyuncu, özellikle İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip.

Serkan Çayoğlu, Çilek Kokusu dizisinde birlikte oynadığı Özge Gürel ile 5 yıldır mutlu bir birlikteliği var. Hayranları onun başarılı performansının yanı sıra yakışıklılığına da bol bol övgü yağdırıyorlar.

Son yaptığı paylaşım ise bir dergi için çekilen fotoğrafı oldu. Yine takipçilerini mutlu eden pozuyla Serkan Çayoğlu’nu aşağıda görebilirsiniz…

Röp: @senemaydinn
Styling @parlaquestyling
Foto Ozan Güzelce

https://twitter.com/caddemilliyet/status/1314104297144057856?s=21

İki yakışıklı oyuncu, iki karizma poz... Serkan Çayoğlu ve Tolga Sarıtaş hayranları mest oldu 8

Bir başka başarılı ve yakışıklı oyuncu ise Tolga Sarıtaş. Şimdilerde Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisiyle gündemde ama onun en çok konuşulduğu ve tanındığı projesi Söz dizisi oldu. Aslında Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, 20 Dakika gibi dizilerin yanı sıra filmlerde de rol almıştı.

Güneşin Kızları ile tanınırlığı artarken Söz dizisi ile adeta fenomen bir karakter oluşturdu. Şu anda da Ayça Ayşin Turan ile Arıza dizisinde oynuyor.

Oyuncu başarılı performansıyla birlikte yakışıklılığı ile de hayranlarının beğenisine mazhar olmakta. Son yaptığı paylaşıma da takipçileri övgü dolu mesajlar yazmaya devam ediyorlar.

İşte o paylaşım:

İki yakışıklı oyuncu, iki karizma poz... Serkan Çayoğlu ve Tolga Sarıtaş hayranları mest oldu 9