Ana sayfa Sosyal Medya Nasıl da büyümüşler… Pelin Karahan’ın oğullarının annelerine sürprizi

Nasıl da büyümüşler… Pelin Karahan’ın oğullarının annelerine sürprizi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kavak Yelleri dizisiyle ünlü olan Pelin Karahan, 2014 yılında bir süredir beraber olduğu iş insanı Bedri Güntay ile evlenmişti. Oyuncu evliliğinin ardından aynı yılın sonunda oğlu Ali Demir’i dünyaya getirdi. Bir süre projelerine de bu sebeple ara verdi.

Pelin Karahan, daha sonra 2017 yılında ise oğlu Can’ı dünyaya getirdi. Bu süre içerisinde Muhteşem Yüzyıl, Yeter ve Yuvamdaki Düşman dizilerinde rol aldı oyuncu. Ancak son iki dizisi kısa süreli oldu ve ekrandan çabuk ayrıldı.

Bir dönem Show TV’de yemek programı da yapan Pelin Karahan, aslında yeni projelerde yer almaya hazır olduğunu zaman zaman yaptığı projelerde dile getirmekte. Oğulları biraz daha büyüyen Pelin Karahan’ın setlere dönme isteği var.

Ancak ya gelen tekliflerde kendine uygun bir rol bulamadı ya da şartlarını uyduramadı oyuncu. Hayranları şimdilik biraz daha bekleyecek gibi. Zira oyuncunun yeni bir projede yer alacağı ile ilgili bir bilgi yok şu ara.

Bu arada doğum gününü kutlayan oyuncuya en güzel sürprizi de minik oğulları yaptı. Evlerinin bahçesinde anneleri için doğum günü şarkısı söyleyen miniklerin hali izleyenleri gülümsetti.

Karahan’ın yayınladığı videoda oğullarının baya büyüdüğü de görülüyor.

İşte o paylaşım:

Annelerinin kuzuları ???? AliDemir-Can❤️????

 

Nasıl da büyümüşler... Pelin Karahan'ın oğullarının annelerine sürprizi 7