Ana sayfa Sosyal Medya İkiz olsa bu kadar benzer! Pınar Deniz’in kardeşini gören şaşkına dönüyor!

İkiz olsa bu kadar benzer! Pınar Deniz’in kardeşini gören şaşkına dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin çok konuşulan, başarılıyla dilden düşmeyen isimlerinden birisi Pınar Deniz. Oyuncu, Vatanım Sensin dizisinin ardından büyük dikkat çekmişti. Şimdilerde yine Kanal D’nin bir başka projesi Yargı ile gündemde.

Kaan Urgancıoğlu ile başrolünü paylaştığı dizide hayat verdiği Ceylin karakterini büyük bir başarıyla oynuyor ve her bölüm kendisini hayran bırakıyor. Bir dönem dizi şanssızlığı yaşayan oyuncu, başrolünde yer aldığı yapımların kısa sürede ekrandan kaldırılmasıyla karşı karşıya kalmıştı.

Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon, Tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da oynadığı Nazlı karakteri ile izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Deniz, bu dizinin ardından da yeni sezonda Yargı ile yine şaşırttı ve her bölüm ekran başındakilerin beğenisini kazanan oyunculuğu ile ekranda göz doldurmaya devam ediyor.

İlk olarak Aşk 101 dizisinde birlikte rol aldıkları Kaan Urgancıoğlu ile yeniden kamera karşısında. İkilinin uyumu büyük beğeni toplarken, avukat rolüne de çok yakıştırılmakta Pınar Deniz.

Yargı dizisiyle birlikte hayran kitlesini de her geçen gün büyüten Pınar Deniz, yakın zamanda kız kardeşinin doğum günü nedeniyle instagram hesabından bazı paylaşımlar yaptı.

Küçük bir davetle ablasının doğumgününü kutlayan oyuncunun yayınladığı fotoğrafları görenler, iki kardeşin birbirlerine ikiz gibi benzediği kanısında.

Oyuncu, kız kardeşi Huri Deniz’in doğumgününden aşağıdaki paylaşımları yaptı. Bakalım siz de sosyal medyada yorum yapan pek çok kişi gibi iki kardeşi birbirine ikiz gibi benzetebilecek misiniz?

Bu arada Pınar Deniz’in 4 kardeşi var. Oyuncu bir röportajında “Beş kardeşin ortancasıyım, kardeşlerimle sürekli birbirimizi koruyup kollarız” diye konuşmuştu.