Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Ateş, Sadakatsiz’deki rol arkadaşı Cansu Dere’ye övgüler dizdi!

Berkay Ateş, Sadakatsiz’deki rol arkadaşı Cansu Dere’ye övgüler dizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz isimli dizi çarşamba akşamları yayınlanıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni isimlerinden birisi de Berkay Ateş oldu.

Sadakatsiz dizisi ilk sezonda çok başarılı bir çıkış yaptı. İkinci sezonda Aras karakterinin de hikayeye katılması ile birlikte dizinin hikayesinde birçok farklı durum ortaya çıktı. Aras karakterinin hikayeye kurtarıcı olarak girmesine rağmen, şimdiye kadarki performans izleyicileri pek de memnun etmedi.

Aras karakterinden rahatsız olduklarını belirten birçok izleyici sosyal medyadan yorumlar yapıyor. Berkay Ateş ise, Alev Alev isimli diziden sonra yeniden ekranlara Sadakatsiz ile dönüş yapmış oldu.

Her şeyin yolunda olduğunu belirten oyuncu, “Zaten seyirci tarafından da çok beğenilen, reytingleri yüksek ve kaliteli bir iş. Ben de bu ekip ile çalıştığım için çok memnunum” açıklamasını yaptı.

Sadakatsiz dizisinde her şeyin güzel gittiğini anlatan oyuncu, Cansu Dere ile Anne dizisinden yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Bu konuyla ilgili soru üzerine Berkay Ateş, şunları söyledi: “Anne’deyken de çok keyifli çalışıyorduk. Hem sette hem set dışında çok iyi anlaşırız. Bu anlamda Cansu ile oynamak benim için çok keyifli. Kendisi çok başarılı bir kadın oyuncu..”

Berkay Ateş, Sadakatsiz'deki rol arkadaşı Cansu Dere'ye övgüler dizdi! 7

Benzer roller oynamayı istemediğini ve farklı karakterleri canlandırmayı hedeflediğini anlatan Berkay Ateş, her karakterin zor olduğunu vurguladı ve şöyle konuştu.

“Birbirine benzer roller oynamaktansa birbirinden farklı roller oynamak hem beni de geliştiriyor hem de keyif alıyorum. Biraz insan tanıma süreci benim için de… O yüzden de aslında tercih ettiğim bir süreç.”

Tiyatro faaliyetlerine devam eden oyuncu, komedi rollerinde de yer almayı arzu ediyor. Okul yıllarında komedi rollerinde yer aldığını anlatan Berkay Ateş, Türkiye’de komedinin çok da önem verilmemesinden dert yandı.

Güzel ve kaliteli bir komedi rolü olursa yer almak istediğini belirten oyuncu, böyle projelerde yer alma temennisinde bulundu.