Ana sayfa Dizi Haberleri İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Benim Hayatım izleyicinin sınavından da kaldı!

İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Benim Hayatım izleyicinin sınavından da kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Benim Hayatım dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yargı ve Teşkilat gibi güçlü rakipler karşısında yeni dizinin nasıl bir başlangıç yapacağı büyük bir merak konusuydu. İlk bölümüyle reytinglerden iyi sonuç alamayan dizi izleyicinin de beğenisini kazanamadı.

Genco Özak, Savaş Özdemir ve Nilsu Berfin Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı Benim Hayatım’ın ilk bölümü dün akşam Star TV ekranındaydı. Bir dram olarak karşımıza çıkan Benim Hayatım dizisinde hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatıyor.

Dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyordu. Zira yeni dizinin karşısında iki güçlü rakip olan TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı büyük bir sınav olarak duruyordu. Ancak dizi ilk bölümüyle hayal kırıklığı yarattı.

İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Benim Hayatım izleyicinin sınavından da kaldı! 1

Benim Hayatım tüm izleyicilerde 12, AB’de 17, ABC1’de ise 13’üncü oldu ve oldukça düşük bir sonuç elde etti. Yeni diziyle ilgili izleyicilerin sosyal medyadaki yorumları da pek iç açıcı değildi.

İzleyiciler Benim Hayatım’ın hikayesini sıkıcı, oyunculukları da kötü buldu. Müziklerin de zaten dram olan hikayeyi iyice ağırlaştığına dikkat çeken izleyiciler yine de yeni diziye önümüzdeki haftalarda şans vereceklerini belirtti.

Yapımcılığını Bahadır Özdener’in sahibi olduğu BVB Yapım’ın üstlendiği Benim Hayatım’ın genel yönetmenliğini Onur Tan üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Orkun Çatak otururken, senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete kaleme alıyor.

İzleyicilerin, Benim Hayatım’ın ilk bölümleriyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Benim Hayatım izleyicinin sınavından da kaldı! 2 İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Benim Hayatım izleyicinin sınavından da kaldı! 3 İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Benim Hayatım izleyicinin sınavından da kaldı! 4