Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu kilolarıyla çok mutlu!..

Esra Dermancıoğlu kilolarıyla çok mutlu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Behice’ karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, dizideki başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Yapımın üçüncü sezonunun sonlarına doğru karakterin ölmesi ile diziye veda eden yetenekli oyuncu yeni sezonda Star TV’nin iddialı yapımında izleyici karşısına çıkacak.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın baş rollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu adlı dizide rol alacak olan Esra Dermancıoğlu, zaman zaman instagram hesabından yaptığı esprili paylaşımlarla da gündem oluyor.

Oyuncu son paylaşımında, ‘zayıfla’ baskılarına kendi üslubuyla yanıt verdi. Ünlü oyuncunun esprili paylaşımı takipçilerini güldürdü. Esra Dermancıoğlu, göbeğini açıkta bırakan bir fotoğrafını paylaşarak altına şunları yazdı;

Esra Dermancıoğlu kilolarıyla çok mutlu!.. 7

“Tatloşlar ya ben zayıflamazsam noolur ya? ayıp etmiş olmazsam bu şekil devam etmek istiyorum… olmamı?? #cezanne ressam olur kendisi bilmeyenlere:) belki ben o dönemin kadınıyım!!! zayıflamıcam ya! net! çokta bebe yim pardonda:)) makarna suyu koyun hadi.”

Oyuncunun paylaşımına, Demet Evgar, Kalben ve Umut Eker’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler de yorum yaptı. Hayranları çoğunlukla oyuncuyu bu haliyle çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundular.