Ana sayfa Sosyal Medya İlk ve Son, Kulüp ve Yalancı! Salih Bademci, başarısının meyvelerini topluyor!

İlk ve Son, Kulüp ve Yalancı! Salih Bademci, başarısının meyvelerini topluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Salih Bademci, 2021 yılının en başarılı erkek oyuncusu olarak hem ödüllendirildi hem de halkın gönlünde büyük bir yer edindi… İlk ve Son isimli dizideki Barış karakterinin yanı sıra Kulüp dizisindeki Selim Songür ile çok iyi bir çıkış yapan ünlü oyuncu, iyi geri dönüşler aldığı için de memnun.

En son Yalancı isimli Fox TV dizisinde yine başarılı performans sergileyen Salih Bademci, dizinin kısa süreli olmasının da şanssızlığını yaşadı…

2021 yılında sergilediği birbirinden farklı rollerdeki çok etkileyici performans ile gönülleri kazanan oyuncu, şimdi bunun meyvelerini topluyor.

İlk ve Son, Kulüp ve Yalancı! Salih Bademci, başarısının meyvelerini topluyor! 8

En son GQ Dergisi tarafından verilen Men Of The Year 2021 ödül törenine karısı İmer Özgün ile birlikte katılan Salih Bademci, “Yılın Oyuncusu” ödülünü de alarak bu başarısını taçlandırdı.

Kulüp dizisinden sonra gelen güzel yorumlardan memnuniyetini anlatan oyuncu, “Çok mutluyum. Bu kadar güzel bir işin, bu kadar değer görmesi ayrıca çok kıymetli. O yüzden de gurur duyuyorum” dedi.

Salih Bademci, bir albüm yapma konusunda ise böyle bir düşüncesinin olmadığını, bunun çok başka bir iş olduğunu söyledi.

Oyuncu instagram hesabından ise GQ Dergisi’nin etkinliğinde çekilen fotoğraflarını paylaştı ve şu yorumu yaptı:

“Bu güzel fotoğraflara ve fotoğraflardaki bu güzel şeylere… Sanatlarınızı taşımak ayrı ayrı bir zevkti.”

İlk ve Son, Kulüp ve Yalancı! Salih Bademci, başarısının meyvelerini topluyor! 9