Ana sayfa Dizi Arşivi İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki Karadut dizisinin gerçek hikayesi!

İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki Karadut dizisinin gerçek hikayesi!

tarafından ker_def

atv’nin merakla beklenen, sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions imzalı yeni dizisi ‘Karadut’ izleyicilerle buluştu.

Pazartesi akşamlarının etkili yapımlarından birisi olacağı anlaşılan Karadut dizisinde güçlü bir hikaye bulacaksınız.

Hayata ve her şeye yetişmeye çabalarken savrulan Zuhal’in aşkı tanıdığında karanlıktan aydınlığa doğru dönüşme ve dönüştürme hikayesini bu yapımda bulacaksınız.

İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Zuhal karakterinin aşk ile olan yolculuğu ailesini çok farklı bir noktaya sürükleyecek.

Kurallarla çevrili Erdem ailesinde Zuhal, kendi doğrularını bulmaya çalışacak. İşte tam da böyle bir ortamda babası ve kardeşleriyle farklı sınavlar yaşayacak olan Zuhal’in aşk yolculuğu izleyenleri çok etkileyecek.

Zuhal Erdem karakteri hakkında neler biliyoruz? İşte detaylar:

Kişisel gelişim kariyerindeki üstün başarıyı aşk ve ilişkiler üzerine verdiği danışmanlıklar ve yazdığı kitaplardan elde etmiştir.

Medyada görünen güçlü, güzel, modern kadın imajının altında ise ev hayatında bambaşka bir kimlik yatmaktadır. Babasının himayesinden çıkamayan bir ev kadını rolüne hapsolmuştur.

Ailesine karşı sorumlulukları onu yalnız bir kadına dönüştürmüştür fakat beklemediği bir anda karşısına çıkan aşk uğruna babasını karşısına almayı göze alacaktır.