Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Karadut dizisinde oyun kadrosunun seçimi başarının anahtarı gibi olabilir!

Karadut dizisinde oyun kadrosunun seçimi başarının anahtarı gibi olabilir!

tarafından ker_def

Karadut dizisi yakında atv ekranında başlayacak. İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız ikilisi başrolde yer alıyor. Nursel Köse ve Engin Şenkan gibi usta oyuncular da bu dizi için sete çıkan ekibin içinde yer alıyor.

Bir süredir ön hazırlıkları devam eden Karadut dizisinde ekip bir araya geldi ve çekimler başladı. İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız ikilisi çok heyecanlı olduklarını belirten açıklamalar yaptı.

Dizide önemli rollerde yer alan Selin Türkmen ile Aslı İnandık da çok iyi bir ekip oluşturulduğunu ifade ettiler.

Selin Türkmen, “Ben çok heyecanlıyım. Senaryomuz çok güzel. Oynadığım karakter çok güzel, ekip ile çok iyi anlaştım. Heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.

Aslı İnandık da çok iyi bir ekip oluşturulduğunun altını çizerek heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Uzun süredir bu proje için bekliyoruz. Uzun süredir de çalışmalara, provalara devam ediyoruz. Çok heyecanlıyım. Sevdiğim insanlarla çalışacağım, sevdiğim arkadaşlarım ile çalışacağım. O da beni çok mutlu ediyor. Kadın hikayesi olması da beni mutlu ediyor.”

Ebrar Karabakan da dizide yer alan genç oyunculardan birisi olacak. Dizinin kendi kariyeri açısından büyük bir öneminin bulunduğunu anlatan Ebrar Karabakan, bu nedenle büyük bir heyecan içinde olduğunu vurguladı.