Ana sayfa Dizi Haberleri İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu!

İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en başarılı yapımlarından biri olan Sadakatsiz’in başı son günlerde dertte. Önceleri heyecanlı sahneleriyle izleyiciyi peşinden sürükleyen dizi artık ne yapsa yaranamıyor. Sadakatsiz’in “Her şey daha çok karışacak” diyerek paylaştığı yeni bölüm tanıtımı bile izleyici tarafından vasat bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve Volkan’ın karısı Asya’yı Derin’le aldattığının ortaya çıkmasıyla başlayan Sadakatsiz dizisi izleyiciyi büyük bir heyecanla ekrana kilitlemişti. Her bölümü nefesini tutarak seyreden izleyici bir sonraki bölümü büyük bir heyecanla bekliyor, sahnelerle ilgili sosyal medyada paylaşımlar yapıyordu.

Sadakatsiz ikinci sezona da çok iyi başladı. Ancak birkaç bölüm sonra hikaye gittikçe yavaşlamaya başladı. İzleyici hikayenin gittikçe sıkıcı hale geldiğinden yakınır oldu. Her ne kadar bu durum henüz reytinglere yansımasa da izleyicinin Sadakatsiz’le ilgili sıkıntısı büyük. Dizinin son bölümünün reytinglerde çok iyi yükseliş yaşamasına rağmen, izleyicilerin şikayetleri bitmiyor.

Kanal D tarafından Sadakatsiz’in önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünün tanıtımını paylaştı. Paylaşıma da “Her şey daha da çok karışacak” diye yazıldı. Tanıtımda Aras’ın karısı Leyla bus sefer Asya’nın kapısına dayanıyor ve eğer Aras kendisinden boşanırsa ikisinin fotoğraflarını basınla paylaşmakla tehdit ediyor.

İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 15

Kanal D’nin “çok heyecanlı” diye paylaştığı bu tanıtım izleyicilerden tam tersi tepki gördü. İzleyiciler dizinin hikayesinin iyi gitmediğine yönelik birçok eleştiri yapıyor. Reytingler iyi geliyor ama hikaye tatmin etmiyor.

Bir izleyici önemli bir ayrıntıya dikkat çekerek “Kusura bakmayın da pratikte tamamen bitmiş bir evlilikte boşanma işlemleri bile başladıktan sonra benim kimle ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez. İhanet denen şey bu değildir” diye yazdı.

İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 16

Bir başka izleyici ise “Dizi başlarda senaryoda çocuk için görüşen eski eşler pişmanlıkların işlenmesi de iyiydi, dizi uzadıkça iyiler aslında akıllılar, ama kötülerin entrikalarını göremeyip aptallaştırılmaları faydalı başlayan diziyi vasatlaştırdı” diye yazdı.

İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 17

Bir başka izleyici de sıkıntısını “Kabak tadı veren son sahne, doğru insanların yine kötülere karşı gayret etmeleri gerekecek insanın ruhunu ezen bıktıran tekrar tekrar konular” paylaşımıyla dile getirdi.

İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 18

İşte izleyici tepkilerinden bazıları…

İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 19 İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 20 İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 21 İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 22 İşin zor Sadakatsiz! Kanal D’nin “heyecan artacak” diyerek sunduğu tanıtım vasat bulundu! 23