Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Cündübeyoğlu, komedi oyunculuğunda bir klişeyi kırdığını söyleyerek gündem oldu!

Ebru Cündübeyoğlu, komedi oyunculuğunda bir klişeyi kırdığını söyleyerek gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Ebru Cündübeyoğlu bugüne kadar, Gülizar, Avrupa Avrupa, Evli ve Öfkeli, Kalbim Seni Seçti ve Omuz Omuza’nın da aralarında bulunduğu pek çok yapımda rol aldı.

Her yapımda canlandırdığı karakterlere güçlü yorum katan ve akıllarda iz bırakan Cündübeyoğlu en son TV8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de ‘Özlem’ karakterine hayat verdi.

Bir süredir ortalıklarda görünmeyen oyuncu cuma günü vizyona girecek Aykut Enişte 2 filminin galasına katıldı. Oyuncu galada yaptığı açıklamalarıyla gündem oldu. Tiyatro yapmaya devam ettiğini söyleyen oyuncu, komedi oyunculuğunun drama göre daha zor olduğunu ifade ederek;

“Komedi filmlerinin gişeleri daha fazla, daha çok bu tip işler yapılıyor. Ben de komedi yapmayı seviyorum. “Televizyonda daha çok seviyorum komediyi, daha fazla olmalı… Komedi zor iş, ağlama daha büyük ortak bir payda. “Hepimiz aynı şeylere ağlayıp üzülüyoruz ama gülmeye iş gelince herkesin güldüğü şeyler, algısı ve espriler birbirinden farklı oluyor”  şeklinde konuştu.

Ebru Cündübeyoğlu, komedi oyunculuğunda bir klişeyi kırdığını söyleyerek gündem oldu! 7

“Bana gelen işler arasında komedi daha ağır basıyor” diyen oyuncu bundan şikayetçi olmadığını da söyleyerek; Bana gelen işler arasında komedi daha çok, aslında bu konuda hiç de şikayetçi değilim. Eğer eliniz yüzünüz düzgünse, belli şekil şemaliniz varsa komedi yapmak gittikçe daha da zorlaşıyor, ben bu klişeyi kırdığım için kendi adama çok ama çok mutluyum. Gülme kredim oldukça yüksek seyircilerde. Keza tiyatroda hala güldürmeyi başarıyorum” dedi.