Ana sayfa Dizi Fragmanları İskender ile işbirliği Devran’a pahalıya patlayacak! Deha dizisi 3. bölümüyle şaşırtacak!

İskender ile işbirliği Devran’a pahalıya patlayacak! Deha dizisi 3. bölümüyle şaşırtacak!

tarafından ker_def

İSKENDER VE DEVRAN İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR!

Deha isimli yeni dizi Show TV ekranında Pazar akşamları yayınlanıyor. İlk iki bölümde güçlü hikaye sayesinde geniş bir izleyici kitlesi projeye ilgi gösterdi. Dizinin oyuncu kadrosunun başarı da reytinglere çok olumlu yansıdı.

Aras Bulut İynemli’nin hayranları, oyuncunun etkileyici performansından çok memnun. Yönetmenliğini Umut Aral’ın, senaryosunu ise Damla Serim’in üstlendiği Deha’nın 3. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Deha’nın 3. Bölümünde;

Devran’ın ailesi için adalet sağlama planları umduğu gibi gitmez. İskender’i eve getirmesi herkesi darmadağın eder. Üstelik İskender’e oynadığı oyunun sonuçlarının acımasızlığıyla karşı karşıya kaldığında bu defa onunla iş birliği yapmak zorunda kalır.

Gülce, Devran’ı İskender’e bir kez daha heba etmemek için Aysel’in karşısına dikildiğinde eski travmalarıyla yüzleşir. Esme onu toparlamaya çalışırken Devran’ı bu defa daha sert uyarır.

Devran başladığı işi bitirebilmek için İskender’e güvenmek zorundadır. Ama İskender bu güveni Devran’dan sert bir intikam almak için kullanır. Bu defa İskender’i durdurmaya çalışan ise kimsenin beklemeyeceği biridir.

Dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde: “Aras Bulut İynemli (Devran), Uğur Polat (İskender), Taner Ölmez (Cesur), Onur Saylak (Sofi), Melis Sezen (İmre), Ahsen Eroğlu (Esme), Seda Akman (Aysel), Zuhal Gencer (Gülce), Umutcan Ütebay (Yaman), Emel Göksu (Cavidan), Cenk Kangöz (Hakim), Taner Rumeli (Karga), Oğulcan Arman Uslu (Ferman), Eylül Ersöz (Ceylan), Çağrı Atakan (Kadir), Ali Berge (Tim), Çağan Efe Ak (Boran), Abdurrahman Yunusoğlu (Cengiz) ve Yusuf Selim Uğurlu (Çocuk Devran).”

“Deha” yeni bölümüyle 6 Ekim Pazar saat 20.00’de Show TV’de!