Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi 147. bölümde Halime gerçekleri öğrenince ne yapacak?

Gönül Dağı dizisi 147. bölümde Halime gerçekleri öğrenince ne yapacak?

tarafından ker_def

Beşinci sezonunda da ‘1 Numara” olan ve izleyici sayısını sürekli artıran Gönül Dağı’nın 147. Bölümü 5 Ekim Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

    Kenan ve Ailesi Arasındaki Buzlar Eriyecek mi?
    İrfan, Gedelli’ye Gelir Ortalık Karışır…
    Halime, İrfan’ın Yaşadığını Öğrenince Neler Yapacak?
    Ramazan’la Müzik Yapımcısı Arasında Neler Yaşanacak?
    Kiraz, Süslü Badegül’le İlgili Sefer’e Ne Teklif Edecek?

    İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar ile ilgili detaylar:

    HALİME GERÇEKLERİ ÖĞRENİNCE NE YAPACAK?

    Babası İrfan’ın yaşadığını öğrenen ve bunun şokunu daha üstünden atamayan Taner, dedesini evlerine getirir. Babasının sağlığını merak eden İrfan ise Gedelli’ye gelir. Halime, İrfan’ı görünce nasıl bir tepki verecek? Kaya ailesinde neler yaşanacak 147. Bölümde izleyeceğiz.

    KENAN VE AİLESİ ARASINDAKİ BUZLAR ERİYECEK Mİ?

    Bebeklerinin doğumundan sonra ailesiyle sorunlar yaşayan Kenan ve Elif, bunun üzüntüsünü yaşamaktadır. Ciritçi Abdullah’ın hastalandığını kasaba sakinlerinden öğrenen Kenan, Taner’lerin evine dedesini görmeye gider. Kenan ve Kaya ailesi arasındaki buzlar eriyecek mi yeni bölümde seyredeceğiz.

    KİRAZ, SÜSLÜ BADEGÜL’Ü ÇALIŞTIRAMAYINCA NE YAPACAK?

    Süslü Badegül’ü çalıştıramayan Kiraz, tamircilerin yönlendirmesiyle Sefer’in yanına gider. Sefer’in birkaç dakika içinde minibüsü çalıştırması Kiraz’ı şaşırtır. Araç, ilk seferine çıkacağı gün yine çalışmayınca soluğu Sefer’in yanında alır ve onun kendisine komplo kurduğunu söyler. Kiraz, Süslü Badegül’le ilgili Sefer’e ne teklif edecek 147. Bölümde izleyeceğiz.

    Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

    Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı yeni bölümü ile TRT1’de ekrana geliyor.