Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisi gerçeğini adeta itiraf etti!

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisi gerçeğini adeta itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisi 2019-2020 sezonuna damga vuran yapımlardan birisi oldu. Bir komedi dizisinin çok iyi reytingler alabileceğini hatta bunu Cumartesi günü gibi daha az izleyicinin olduğu bir zaman diliminde başarabileceğini gösterdi.

Dizinin hem başrol isimleri İsmail Demirci ile Aslıhan Güner, hem de diğer önemli karakterlere hayat veren Toygan Avanoğlu, Merve Şen ve Zeynep Kankonde çok başarılı bir sezon geçirdi. Koronavirüs pandemisinin araya girmesi dizi adına büyük şanssızlık oldu. İyi bir ivme yakalayan Kuzey Yıldızı, karantina sürecinin ardından ekrana dönmek için en istekli diziydi.

Mayıs ayının sonlarına doğru özel seyahat izni alarak Ordu’da buluşan ekip büyük bir heyecanla yeni bölümlerin çekimlerine başladı. Ancak Haziran ayında üst üste yayınlanan 28. ve 29. bölümlerin reytinglerinin düşük gelmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı. Dizi bu şekilde devam eder ise başarısından kaybedecekti ve yapımcı ile kanal hemen duruma müdahale ederek sezon finali verdi.

İzleyiciler her ne kadar bu konuda Show TV’yi eleştirse de alınan karar son derece doğruydu. İsmail Demirci de bugün instagram hesabından bir veda mesajı paylaştı. Bu mesajdaki bir ifadesi aslında her şeyi net bir şekilde özetliyordu.

Demirci, “Bizi sezon boyunca destekleyen, izleyen, eleştiren, güzel yorumlar bırakan herkese teşekkür ederim. Bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var. Bir süre ara verdik, daha güçlü dönmek için. Yeni sezonda görüşmek üzere. Sevgiyle kalın” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Bu mesaj da bir ifade çok dikkat çekti…

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisi gerçeğini adeta itiraf etti! 7

İsmail Demirci’nin mesajındaki “daha güçlü dönmek için” ifadesi aslında yaşananların da bir özeti gibiydi. Yaz ekranında düşen reytingler ile bozulan moraller, iyice diziyi olumsuz etkilememesi için herkes için doğru olan karar alındı.

Kuzey Yıldızı, Eylül ayında daha güçlü reytinglerde eski günlerine dönüş yapacaktır. Ancak dizinin senaryosunda bazı revizelere ihtiyaç var. Özellikle izleyiciler artık klasik didişme halinden daha öteye taşınacak Yıldız ve Kuzey sahneleri bekliyor.