Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisiyle resmen şoke etti!

İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisiyle resmen şoke etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ilk iki bölümü bu hafta yayınlanan Mahkum dizisi, uzun süredir tanıtımları dönerken bile heyecan yaşatmaktaydı. Dizideki güçlü oyunculuklar tahmin ediliyordu. Hikayesi ise son derece merak uyandırıcı. Ancak bir isim var ki kimi zaman oyunculuğu ile dizinin önüne geçiyor!

Kim mi o isim? Rol aldığı her yapımda izleyenlerin büyük takdirini toplayan İsmail Hacıoğlu! Oyuncu, her projesinde öylesine inanarak ve şevkle oynuyor ki izleyiciyi şaşırtmayı ve alkış almayı beceriyor.

Hacıoğlu’nun güçlü oyunculuğu bu kez dizide performansını en üst seviyelere taşıdığı bir noktaya ulaştı! Zira oyuncu, Mahkum dizisinde bir değil iki karaktere birden hayat veriyor!

Dolayısıyla işi çok daha zor ve bir o kadar da yoğun bir çaba gerektirmekte! Aynı anda dizide iki karakteri oynaması, oyuncunun set saatlerinin de çok olmasını getiriyordur haliyle! İşin ağırlığını üstlendiği görülen İsmail Hacıoğlu, Masum dizisinde ön plana çıkmayı da başarmış durumda ilk iki bölümüyle!

İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisiyle resmen şoke etti! 26

Dizi, televizyon izleyenlere güzel bir sürpriz yaparak bu hafta hem Salı hem de Perşembe akşamı yeni bölümleriyle ekrandaydı. Birinci bölümü Salı, ikinci bölümü Perşembe günü yayınlanınca, izleyenler de şaşırdı ama bu kadar iddialı bir yapım için izleyici çekmenin güzel bir taktiğini de ortaya koydu kanal…

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun baş rollerinde yer aldığı dizinin hikayesi de hayli ilginç. Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan dizide, bir savcının eşi ve çocuğuyla mutlu bir hayat yaşarken bir anda kendisini bir cezaevinde bulması ve ailesini katletmiş olmasıyla suçlanması sonrası yaşadıkları konu edilmekte.

İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisiyle resmen şoke etti! 27

Dizide Fırat Savcı karakterine Onur Tuna’nın hayat verirken, ikiz kardeşler Savaş ve Barış’ı da İsmail Hacıoğlu oynuyor. İki kardeşin birbirinden tamamen zıt karakterlere sahip olması, İsmail Hacıoğlu’nun rollerini de bambaşka bir yere konumlandırıyor.

Diziyi takip edenler, İsmail Hacıoğlu’na övgü dolu yorumlar yapmaya başladılar bile. Duygudan duyguya geçerken izleyenlere yaşattığı duygular, karakterleri Mahkum dizisinin merkezine oturttu daha ilk bölümlerde! Oyunculuğu bir kez daha takdir gören Hacıoğlu için pek çok yorum yapılıyor.

İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisiyle resmen şoke etti! 28

 

Bir takipçisinin  ‘Dünyaya oyunculuğuyla oyuncuları oyuncak yapmak için mi geldin birader?’ yorumu dikkat çekerken, “İsmail Hacıoğlu varsa o iş izlettiriyor” diyen izleyici de pek çok kişinin düşüncesini dile getiriyor adeta…

İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisiyle resmen şoke etti! 29

Bu arada dizinin yeni bölümlerinin hangi gün yayınlanacağı konusu da kafaları karıştıran bir durum oldu iki bölümün aynı haftada verilmesiyle. Hatırlatmakta yarar var; Mahkum dizisi Perşembe akşamları yayınlanacak. 16 Aralık Perşembe günü yeni bölüm geliyor…