Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanmamasının nedeni ortaya çıktı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanmamasının nedeni ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, kemik bir izleyiciyi tutmayı başardı. Dizi Salı akşamları ekrana geliyor. Masumlar Apartmanı gibi güçlü bir rakibin yanı sıra yeni başlayan Destan dizisi de rakibi.

Bu hafta dizinin yeni bölümünü bekleyenler, başka bir sürprizle karşılaştı! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 13. bölümünün yayınlanması, diziyi takip edenleri şaşırttı. Üstelik yerine Mahkum isimli yeni dizi gelmişti.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın başrollerinde oynadığı Mahkum’un bu hafta hem Salı hem de Perşembe akşamı iki bölümü yayınlandı. Salı akşamı Evlilik Hakkında Her Şey’i bekleyenler ise hüsrana uğradı!

Kimi izleyiciler durumu biliyordu ama bilmeyen pek çok kişi sosyal medyada nedenini aradı. Dizinin aniden yayından kaldırıldığı bile akıllara gelmişti.

Fakat durum bambaşkaydı! Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya’nın rol aldıkları Evlilik Hakkında Her Şey dizisi devam edecek endişelenmeyin! Şimdilik final ile ilgili bir durum söz konusu değil.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanmamasının nedeni ortaya çıktı! 7

Ayrıca reytingleriyle de fena gitmiyor! Kanalın mecburi arasının nedeni sağlıkla ilgili. Dizide Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, koronavirüse yakalandı. Dolayısıyla sete ara verildi.

Başrolde yer alan oyuncunun virüsü kapması ile birlikte karantinaya girmesi, setin de durmasına neden oldu. Fakat kısa bir süre önce oyuncunun karantinası bitti ve sete gelerek işine başladığı haberleriyle sevindirdi.

Durumu iyi olan Gökçe Bahadır’ın işine dönmesiyle birlikte Evlilik Hakkında Her Şey’in 21 Aralık Salı akşamı yayınlanacağı da duyuruldu.

13. bölümün fragmanı da yayınlandı… İşte yeni bölümden kareler…