Ana sayfa Sosyal Medya İşte Yargı dizisinde Onur Durmaz’ı en çok zorlayan sahne!

İşte Yargı dizisinde Onur Durmaz’ı en çok zorlayan sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Durmaz, Yargı isimli Kanal D dizisiyle birlikte çok ilgi çekti ve başarılı performansı ile de bir anda gündem oldu. Dizideki karakter nedeniyle sosyal medyadan binlerce mesaj alan oyuncu, sokakta da izleyicilerle karşılaştığında sürekli diziden konuştuklarını söyledi.

Yargı dizisinin çekimlerinde en çok zorlandığı sahneden de bahseden Onur Durmaz, izleyicilerin bu kadar zorlandığını düşünmeyeceği bazı sahnelerin kendisi için çok stresli geçtiğini ifade etti.

Araba kullanma sahnelerinde çok zorlandığını anlatan Onur Durmaz, çok aktif araç kullanmadığını söyledi. 10 yıla yakın süredir ehliyeti bulunan oyuncu, son yıllarda ise araç kullanmadığı için tedirginlik yaşadı.

İşte Yargı dizisinde Onur Durmaz'ı en çok zorlayan sahne! 7

Araç kullandığı sahnedeki stresinin yüzünden okunabileceğini anlatan oyuncu, “Araba kullanıyorum, karşımda kamera var, yanımda kamera var. Sahneyi oynamam lazım, en gerildiğim sahneler onlar oldu” dedi.

Son 5-6 yıldır aktif olarak araba kullanmadığını anlatan Onur Durmaz, nedense bu tür sahnelerde çok zorlandığını anlattı.

Prodüksiyonun kendisine bu sahnelerde yardım etmesine rağmen oyuncu, dizide en çok araç kullandığı anlarda büyük stres yaşadı ve o anlarda da çok zorlandı.