Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder, Sadakatsiz dizisiyle televizyon tarihinde bir ilke imza attı!

Özge Özder, Sadakatsiz dizisiyle televizyon tarihinde bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde etkili bir yan karakteri canlandırıyor. Asya’nın arkadaşı olan Derya karakterine hayat veren oyuncu, 2021 yılında çok ilginç bir karar aldı.

Oyuncu, çekimler devam ettiği süreçte hamileydi ve kızı Luna’yı da 2021 yılının Şubat ayında dünyaya getirdi. Ancak Özge Özder, aynı haftanın içinde setteyken 2 gün sonra doğum yapmıştı. Yani doğumdan 3 gün önceye kadar sette çalışan bir isim olarak hekesi şaşırttı.

Türk televizyon dizi tarihinde bir ilke de imza atan Özge Özder, doğumdan 3 hafta sonra yeniden sete dönerek yine herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Özge Özder, Sadakatsiz dizisiyle televizyon tarihinde bir ilke imza attı! 7

Ünlü oyuncu, youtube kanalında Özge Yağız’ı konuk ettiği programda o günlere geri döndü ve şu sözleri söyledi:

“Benim için çok ekstrem bir dizi oldu. Biliyorsun ilk sezon komple hamile geçirdim. Sonra doğum yaptım. Yani salı günü setteydim, perşembe günü doğum yaptım. 3 hafta sonra da setime geri döndüm. Çok ekstrem bir şeydi. Var mıdır televizyon tarihinde böyle bir şey, pek zannetmiyorum.”

Setteyken kızı için süt sağdığını ve eşi ile evdeki kızı Luna’ya gönderdiğini anlatan Özge Özder, pandemi nedeniyle kızını sete taşıyarak risk almak istememişti.

Sadakatsiz dizi hayranlarının çok sadık olduklarını da anlatan oyuncu, anında tepki verdiklerini de belirtti. Sosyal medyada dizide giydiği kıyafetlerden, gelecek bölümlerde ne olacağına kadar bir çok soru aldığını anlatan Özge Özder, izleyicilerin bu kadar ilgili olmasından da çok memnun.