Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin ikinci sezonundan ilk bilgileri Deniz Baysal verdi!

Teşkilat dizisinin ikinci sezonundan ilk bilgileri Deniz Baysal verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geride bıraktığımız sezonun en etkileyici dizilerinden birisi de kuşkusuz Teşkilat isimli yapım oldu. Zehra karakteri ile dizide başrolde yer alan Deniz Baysal da etkileyici performansı ile iyi bir sezon geçirdi.

14 bölüm süren ilk sezonun ardından tüm ekip arkadaşları gibi tatile çıkan Deniz Baysal, şarkıcı eşi Barış Yurtçu ile birlikte Çeşme’de görüntülendi. Tatil keyfi yaşayan çift mutlu halleriyle dikkatleri çekti.

Tatilin güzel geçtiğini belirten Deniz Baysal, sıcaklardan yakındı. Oyuncu, “Eriyorum şu an” ifadesini kullandı. Bronzlaştığı görülen oyuncu, Teşkilat dizisinin ikinci sezonu için de ilk bilgiyi verdi.

Temmuz sonunda tüm ekibin Ankara’da toplanacağı da Deniz Baysal’ın sözleri ile ortaya çıktı. Oyuncu, “Temmuz sonu Ankara’ya gidiyoruz artık. Bakalım güzel geçecek inşallah bu sezon da” ifadesini kullandı.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonundan ilk bilgileri Deniz Baysal verdi! 6

Barış Yurtçu, eşinin dizi çekimleri nedeniyle uzun süre Ankara’da olması nedeniyle sık sık Ankara ile İstanbul arasında mekik dokuyor. Şarkıcı, yeni sezonda da eşi ile görüşebilmek için setin bulunduğu Ankara’ya gidip geleceğini söyledi.

Barış Yurtçu, konserler için yeni teklifler aldığını ve işe başlayacağını ifade etti. “Bu sene bayağı Ankara’ya gideceğim geleceğim” diye konuşan Yurtçu, zamanının çoğunun yollarda geçeceğini de belirtti.