Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzdivaçlar gitti, ekran iyice tuhaflaştı! Şimdi o programlar da tarihe karışacak!

İzdivaçlar gitti, ekran iyice tuhaflaştı! Şimdi o programlar da tarihe karışacak!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz sezonda çok konuşulan izdivaç programlarının RTÜK tarafından verilen kararla kaldırılmasından sonra programlar yeni format arayışlarına girmişti. Aynı anda pek çok kanalda benzer programlar ortaya çıkınca, ekran başındakiler resmen köşeye sıkışmış gibi benzer olayların içinde kaldı.

Şimdi bu durum yavaş yavaş değişiyor. Kanal D ve Fox bir adım attı. Sıra diğerlerinde. Mesut Yar, Posta’daki köşesinde konuyu değerlendirerek bir de önemli bilgi verdi:

“Mesut Yar/POSTA

Dahası da yola çıktı geliyor

İki reality programının biteceğini ilk bu köşeden okumuştunuz. Bitti. İlk haber Kanal D’den geldi. Yasemin Bozkurt’un sunduğu “Hayatın Penceresinden” son buldu.

Aynı saatte yeni bir kuşak işi için kollar sıvandı. Ne olur, ona bakacağız… FOX’taki “Sen İste Yeter” de son buldu. Hande Ataizi biraz geç de olsa bu işe ısınmıştı. Reytinglerde listeye de giriyordu ama ekran hesapları farklıdır, olmadı işte.

Bence vakit verilebilirdi. Neyse… Bitmedi. Bu içerik için seyirci ciddi bir sıkışmışlık hissine kapıldı. Kafayı nereye çevirse, cinnet, cinayet, dehşet, taciz ve zorbalık filan…

Dolayısıyla bu programlar üç format dışında ekranda parladığı gibi sönen bir dönem olarak tarihe karışacak. Üçü kalacak, diğerleri yolcu. Nokta!”