Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici Bülent İnal’a hayran, Bülent İnal ise Payitaht Abdülhamid dizisine!

İzleyici Bülent İnal’a hayran, Bülent İnal ise Payitaht Abdülhamid dizisine!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisi 4. sezonuyla ekranda yer almaya devam ediyor. Politik drama dizisinde başrolde yer alan ve Abdülhamid karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bülent İnal’a dizinin takipçilerinden çok sayıda övgü geliyor.

Payitaht Abdülhamid dizisini beğenen ve Cuma akşamlarının gelmesini sabırsızlıkla bekleyen önemli bir kitle var. Abdülhamid rolü gelince kendisinin de Padişah hakkında araştırma yaptığını ve 33 yıllık yaşamının da mücadele içinde geçtiğini öğrendiğini belirten Bülent İnal, rolü severek oynadığını vurguladı.

Bu rolün kendisine teklif edilmesiyle heyecanlandığını anlatan İnal, araştırma yaptığını ve kaçırmak istemeyeceği bir karakter olduğunu anlattı. “Bilmediğimiz çok yanları olduğunu öğrendim, bu beni daha da çok etkiledi” diyen İnal, Abdülhamid’in hayatının anlatılması ve incelenmesi gereken bir hikaye olduğuna değindi.

İnal, “Çok Keyif alarak oynuyorum.O yüzden de hiç oynayayım mı oynamayayım mı diye çok tereddüt etmedim” diye konuştu.

Arap ülkelerinde de diziye ilgi olduğunun altını çizen Bülent İnal, bunu yaptığı gezilerde de gördüğünü ifade etti.

İnal, “Birçok defa Arap ülkelerine Kuveyt, Katar gibi gezimiz oldu. Ensterasan bir ilgi var, müthiş bir sevgi var. Tabii ki politik bir dizi bu. Politik dramanın önemli örneklerinden birisi. Bir aşk dizisi değil.Nasıl etkiler insanları diye düşünüyordum. Onlar izliyorlar ve gerekli mesajı mesajı algılıyorlar içinden” açıklamasını yaptı.

Instagram hesabından dizinin 98. bölüm fragmanını paylaşan İnal’a takipçilerinden yine birçok övgü ifadeleri geldi.

 

Bir hayranı, “Değerli hocam bir tek size yakışıyor bu rol” diyerek performansından memnun olduğunu anlattı.

Dizinin hayranları Cuma akşamlarını sabırsızlıkla beklediklerini ifada ettiler.