Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici gıcık olmasın da ne yapsın? Masumlar Apartmanı’nda değişim şart!

İzleyici gıcık olmasın da ne yapsın? Masumlar Apartmanı’nda değişim şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamlarına damga vuran Masumlar Apartmanı dizisi, güçlü hikayesi ile milyonların ilgisini çekmeye devam ediyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun gibi önemli başrol isimlerine sahip olan diziye yeni bölümlerde Ceylan karakteri ile Aslıhan Gürbüz de katılacak.

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabından daha önce yaptığı paylaşımlarda diziyi takip ettiğini ve beğendini göstermişti. Aslıhan Gürbüz’ün de gelişi ile hikaye daha da gelişecek. Dizide izleyicileri rahatsız eden bir duruma artık senaristlerin el atması gerekiyor.

Dizi hayranları Safiye karakterinin tedaviye ihtiyacı olduğunu ve hikayede bu yönde bir değişim beklediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Ezgi Mola’nın muhteşem bir performans ile ortaya koyduğu Safiye karakteri, kardeşi Gülben’in evlilik sürecinde yaptıkları ile izleyenleri gıcık etti. En sonunda Gülben de ablasının bu yaptıklarını onun kötü karakterinin bir sonucu olarak yorumladı.

İzleyici gıcık olmasın da ne yapsın? Masumlar Apartmanı'nda değişim şart! 7

Masumlar Apartmanı 47. bölümünde Gülben’in ablasına yönelik sözleri aslında birçok dizi hayranının da sosyal medyada yaptığı yorumlarla örtüşüyor… Safiye karakteri kötülüğü normalleştirirken, dizi hayranları bu durumun değişmesi gerektiğine işaret ediyor.

Safiye’nin tedaviye ihtiyacı olduğu değerlendirmesi yapan birçok dizi hayranı, artık bu yönde sahneler görmek istediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Bu bölümden sonra acil olarak Safiye’nin tedaviye başlaması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle o yemek yakma sahnesinde Safiye karakterinden soğudum.”

Gülben’i kötü göstermek için yemeği yakan Safiye’nin aslında kardeşinin bu hastalıklı halinin sebebi olduğu da net bir şekilde ortaya konmuş oldu. Şimdi Gülben kendisini kurtarmak için bir yol buldu. Ablasının yüzüne de kötü birisi olduğunu söyleyerek büyük bir adım attı. Safiye karakteri izleyicilere göre artık tedavi almalı ve hasta birisi olduğunu kabul etmeli.

Bir dizi hayranı yorumunda şu ifadeleri kullandı: “Safiye yaptığı her şeyin gayet bilincinde. Hastalığın arkasına fala da saklanamaz. Gülben’in dediği gibi düpedüz kötü bu kadın. İnsan kardeşini bu kadar seviyorsa mutlu olmasını ister, iyileşmesini ister. Doktora gitmesine bile dil uzattı. Ablalık bunun neresinde?”

Masumlar Apartmanı hayranlarının Safiye karakterinden artık gıcık kaptıkları ve onu kötü birisi olarak tanımladıkları ortada. Senaristler şimdiye kadar hikayeyi iyi götürdü. Ancak bundan sonra Safiye konusunda radikal adımlar atılmalı. Bakalım izleyicinin beklediği tedavi süreci ilerleyen bölümlerde gerçekleşecek mi?