Ana sayfa Dizi Haberleri Gülben kalıbını yırttı, Masumlar Apartmanı gerçek bir ters köşe yaptı!

Gülben kalıbını yırttı, Masumlar Apartmanı gerçek bir ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi psikolojik sahneleri ile akıllarda kalıyor… Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisinin sahneleri de uzun yıllar unutulmayacaktır. İkinci sezonu başarıyla devam eden dizi, geçen sezon çift haneli reytingler alabiliyordu. Bu sezon bir miktar düşüş olsa da yine de salı akşamlarının bir numaralı yapımı konumunda.

Masumlar Apartmanı dizisinde herkesi şaşırtacak, gerçek bir ters köşe geliyor… Gülben ile Safiye arasındaki konuşmalar izleyenleri derinden etkileyecek. Dizinin 47. bölümünden yayınlanan ilk fragman çok önemli bir kırılmayı da gözler önüne serecek. Gülben’in ablasının kendisine yönelik yaptığı tavırları yorumlama şekli, dizi hayranları için tam bir ters köşe oldu.

Gülben artık olgunlaşıyor, kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlıyor ve kendine yeni bir hayat kurmayı başarıyor. Ancak Safiye’nin ona karşı yaptıkları ise herkesi şaşırtıyor.

Gülben, dizinin 47. bölümünde ablasının kendisine karşı yaptığı tavırları artık eskisi gibi olumlu bir pencereden algılamadığını gösterecek. Gülben, ablasının tüm bunları kendisini korumak için değil, kötü bir karaktere sahip olduğu için yaptığını söyleyecek.

Aslında dizi hayranları için bu büyük bir ters köşe. Senaristler bugüne kadar çizdikleri Gülben karakterinin kalıbını adeta yırttı.

Gülben kalıbını yırttı, Masumlar Apartmanı gerçek bir ters köşe yaptı! 7

Gülben, ablası Safiye’ye şunları söyledi: “Yaptın mı gerçekten. O yemeğin altını bilerek mi yaktın. Bezi de benim canımı yakmak için verdin öyle mi? Ama yanlış bildiğin bir şey var. Benden değil, onlar senden nefret etti. Bana acıdılar, böyle bir ablam olduğu için. Beni korumak için de yapmadın sen bunları. Düpedüz kötüsün çünkü. Eziyetten zevk alıyorsun sen. Buradan bekleniyorsun. Çok yazık. Hala içeride sebep bulmaya çalışıyorum. Ablam bensiz kalır diye korkusundan yapıyor tüm bunları diyordum. Ne kadar aptalmışım.”

Dizi hayranları da fragmanda Gülben’den bu çıkışı görünce hem şaşırdı hem de onun olgunlaştığını ve değiştiğini düşündüklerini belirten ifadeler kullandı.

Artık dizi hayranları Safiye’nin tedavi sürecinin başlaması gerektiği fikrini de sosyal medya yorumlarında ifade ediyor. 16 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 47. bölümden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.