Ana sayfa Sosyal Medya Haftada iki kez bile yayınlasanız olur! Aşk Mantık İntikam dizisi farkını hissettiriyor!

Haftada iki kez bile yayınlasanız olur! Aşk Mantık İntikam dizisi farkını hissettiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerin farklı olarak baktığı ve çok da ilgi gösterdiği Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam oldu. Güney Kore yapımı Cunning Single Lady’den uyarlanan Aşk Mantık İntikam, çok etkileyici bir yapım olarak ilk iki bölümü ile izleyicileri kendisine aşık etti.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin de güçlü bir uyum yakalamaları dizinin iyi sonuçlar almasına katkıda bulunuyor. Baraj dizisinde güçlü bir çıkış yapan Burak Yörük ile Sen Çal Kapımı’da çok beğenilen Melisa Döngel de dizinin diğer ilgi gören isimleri oldu.

Aşk Mantık İntikam isimli dizinin 3. yeni bölümü de büyük bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla ve merakla bekleniyor. Yeni bölümde neler olacağına yönelik olarak fragmanlar paylaşıldıkça da izleyicilerin sabırsızlığı artıyor.

Hayranlar da kendisini diziye çoktan kaptırdı. Sosyal medya yorumlarında senaristlere de gönderme yapan hayranlardan çok ilginç yorumlar geliyor.

“Ozan’ın kıskandığı günleri iple çekiyorum” diyen bir dizi hayranı yeni bölüm için heyecanını aktarıyor. “Ben bu dizinin enerjisini çok sevdim” diyen bir başka dizi hayranı ise, fragmanları bile birkaç kez izlediğine değiniyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin izleyicide yarattığı çok olumlu bir izlenim var. “Yeni bölüm gelmek bilmiyor, kalbim dayanmıyor” diyerek durumu mizahi açıdan ele alan bazı dizi hayranları, haftada iki bölüm yayınlanmasını bile istemeye başladı.

İşte 2 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinin 3.bölümünden 2.fragman: