Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Karalar birbirinden çok farklı imajlarla çok farklı projelerde gövde gösterisi yapacak!

Aslıhan Karalar birbirinden çok farklı imajlarla çok farklı projelerde gövde gösterisi yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılında Ankara’da dünyaya gelen Aslıhan Karalar, 2018 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Şahin Tepesi isimli dizi ile başladığı oyunculuk yolculuğunda Kuruluş Osman dizisindeki Burçin Hatun karakteri ile büyük çıkış yapan Aslıhan Karalar, güzelliği ile de magazin gündeminde hep konuşulan isimlerden oldu.

Son dönemde diziler yerine sinema filmlerinde yer almayı tercih eden oyuncu, birbiri ardına sinema filmlerinde bulundu. Adanış Kutsal Kavga ve Aynasız Haluk gibi sinema projelerinde bulunan oyuncu, ayrıca Sınır ile Limit isimli dijital diziler de oynadı.

Aslıhan Karalar, 2023 yılında da hayranlarına yeni proje sürprizleri yapacak. Ölüm Öpücüğü isimli bir psikolojik dram filminde rol aldığını anlatan oyuncu, ağır bir hikayede yer aldığını anlattı.

Para Konuşur ile Filme Gel isimli başka sinema projelerinin de bulunduğunu anlatan oyuncu, ayrıca eğitimine de yoğun şekilde devam ettiğinden bahsetti.

Oyuncu,, “6-7 yıldır düzenli eğitim alıyorum. Yurt dışında eğitim almıştım, şu an Türkiye’de devam ediyorum. Eğitimin sonu yok, hem çalışıyorum hem eğitime devam ediyorum” açıklamasını yaptı.

Aslıhan Karalar birbirinden çok farklı imajlarla çok farklı projelerde gövde gösterisi yapacak! 7

Psikolojik gerilim filminde de rol alan, aksiyon ve absürt komedi rolü de canlandıran Aslıhan Karalar, birbirinden çok farklı duyguları izleyicilere aktarma konusunda kendisine güveniyor.

Aslıhan Karalar, “Farklı farklı karakterler ve farklı imajlarla beni göreceksiniz” diyerek yeni sinema filmlerinin birbirinden çok farklı olduğunu ifade etti.

Yaz döneminde tatil yapmak yerine çalışmayı tercih edeceğini anlatan Aslıhan Karalar, İstanbul’da yaşamayı çok sevdiğini ve şehir dışına çıktığı zaman da çok özlediğini anlattı.

Dövüş eğitimleri alan, poligonda atış talimleri yaparak kendisini geliştiren oyuncu, at bindiğini, ok attığını ve kılıç kullanma konusunda da kendisini geliştiriyor.

Aslıhan Karalar tüm bu eğitimleri oyunculuk mesleğinde kendisine fayda sağlamak için gerçekleştiriyor.