Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisi Miray Akay’ı çok yorsa da içindeki oyunculuk aşkı alev alev!

Kuruluş Osman dizisi Miray Akay’ı çok yorsa da içindeki oyunculuk aşkı alev alev!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Alçiçek Hatun karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Miray Akay, 2000 yılında dünyaya geldi. 2010 yılından bu yana setlerde yer alan ve önemli bir tecrübe biriktiren genç oyuncu, Tuba Büyüküstün ile İlker Aksum’un başrolüdeki 20 Dakika isimli dizide Duru karakteri ile ilk kez dikkatleri çekti.

Güneşin Kızları dizisindeki Peri karakterinin yanı sıra, Bizim Hikaye dizisinde Zeynep olarak da akıllarda kalan Miray Akay, ayrıca Zümrüdüanka ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinde de etkili performanslar ortaya koymuş.

Kuruluş Osman dizisine katılarak deneyimlerine bir yenisini daha ekleyen oyuncu, yakında 4 sezon finaliyle izleyicilerin karşısına çıkacaklarını da söyledi.

Burak Özçivit’in başrolünde olduğu ve çok başarılı reytingler almaya devam eden Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamları yayınlanıyor ve bu kadar uzun süren bir yapım olmasına rağmen, güçlü bir izleyici desteğini yanında buluyor.

Miray Akay, “Kuruluş Osman dizisindeyim. Sezon finali vermek üzereyiz, 2-3 bölüm kaldı. Ondan sonra tatile giriyoruz” diye konuştu.

Aksiyon dolu bir proje olduğunu ve 1,5 ay kadar eğitimler aldığını anlatan oyuncu, bu eğitimler sayesinde de savaş sahnelerinde yer alabildiğini anlattı.

Kuruluş Osman dizisi Miray Akay'ı çok yorsa da içindeki oyunculuk aşkı alev alev! 7

Dizinin yanı sıra sinema konusunda da adımlar atan Miray Akay, henüz süreç belli olmadığı için yaz döneminde ne yapacağı konusunda bir netlik olmadığını anlattı. Ödüllü filmlerde yer almayı çok arzu ettiğini anlatan oyuncu, “Çok istiyorum böyle işlerde oynamayı” diye konuştu.

Tiyatroda da yer almayı çok arzu ettiğini anlatan Miray Akay, tiyatro oyunu için teklif bekliyor. Oyuncu, dizi ile tiyatroyu aynı zamanda zamanın zorluklarına da dikkat çekti.

Oyuncu, “İki işi bir anda yapmak çok zor. Diziler çok yoğun sürüyor, zamanımız kalmıyor. Kuruluş Osman çok yoğun o yüzden zaman bulamıyorum ama zaman bulabilirsem ve iyi bir fırsat gelirse değerlendirmek isterim” dedi.

Hayranlarının kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu dile getiren Miray Akay, nişanlandığı ile ilgili iddiaların da doğru olmadığını ifade etti.