Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting sıkıntısı yaşayan Annemizi Saklarken için fırsat haftası! Karşısında hiçbir rakip yok!

Reyting sıkıntısı yaşayan Annemizi Saklarken için fırsat haftası! Karşısında hiçbir rakip yok!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği Annemizi Saklarken dizisi tam bir hayal kırıklığı oldu. Reytinglerde bir hayli başarısız olan dizi ezber bozan hikayesine rağmen istediği reyting puanlarını elde edemedi. Ancak bu hafta Annemizi Saklarken için büyük bir fırsat haftası. Eğer dizi bu haftayı değerlendirebilirse puanlarını artırabilir.

OJO Pictures’ın Star TV için çektiği dizinin başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir yer alıyor. Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi çok güçlü isimler de eşlik ediyor. Dizi, zengin koca arayan ve bu uğurda çocuklarını harcamaktan çekinmeyen bir kadının avcı pozisyonundan ava dönüşmesini anlatıyor.

Aslında Annemizi Saklarken dizisinin hikayesi çok farklı ve dikkat çekici. Oyunculuklar da oldukça güçlü. Özellikle bu kez karşımıza çok farklı bir karakterle karşımıza çıkan ve psikopat zengin bir adamı canlandıran Kutsi’nin performansı izleyicileri şaşırtıyor.

Reyting sıkıntısı yaşayan Annemizi Saklarken için fırsat haftası! Karşısında hiçbir rakip yok! 7

Ancak Annemizi Saklarken dizisi ilk bölümünden bu yana reytinglerde başarılı olamadı. Dizinin reyting puanları ortalamanın bir hayli altında. Dolayısıyla Annemizi Saklarken dizisinde sıkıntı büyük.

Ancak bu hafta Annemizi Saklarken için büyük bir fırsat var. Zira çarşamba akşamları yayınlanan dizinin karşısında, yılbaşı tatili sebebiyle ne Sadakatsiz ne de Kuruluş Osman ne de Kanunsuz Topraklar var. Dolayısıyla bu hafta meydan Annemizi Saklarken dizisine kaldı.

Bu hafta belki de dizi için son fırsat. Eğer bu boşluğu iyi değerlendirebilir ve reyting puanlarını artırabilirse devamı için de bileti elde etmiş olabilir. Annemizi Saklarken dizisinin beşinci bölümü bu çarşamba akşamı Star TV ekranında olacak.