Ana sayfa Dizi Arşivi Kaçak Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kaçak Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kaçak, Süreç Film imzalı, yönetmenliğini Ahmet Volkan Kocatürk ile Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı, polisiye, aksiyon ve macera türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Kaçak dizisi 2 sezon boyunca ekranda kaldı ve toplam 52 bölüm yayınlandı. Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Hasan Küçükçetin, İnanç Konukçu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Kaçak Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: ATV
Yapımcı: Süreç Film
Türü: Polisiye- Aksiyon- Macera
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2013-3 Şubat 2015
Mekan: Sivas, İstanbul
Süresi: 100 dakika
Müzik: Kıraç- Nevzat Yılmaz
Başrol: Gürkan Uygun, Berk Hakman
Oyuncular: Begüm Birgören, Hasan Küçükçetin, İnanç Konukçu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/kacakdizisi
Instagram: https://www.instagram.com/kacakdizi/
Facebook: https://www.facebook.com/atv.kacakdizi
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3K-8kV3nhsG3YavTP9H83w
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/webtv/kacak/bolum

TÜM HABERLER:

Kaçak dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Kaçak Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Kaçak dizisinde, öldürülen oğlunun intikamını almak isteyen eski bir polisin mafyaya karşı verdiği mücadele anlatıldı. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen dizinin reytingleri 2. sezonda düşüş gösterdi.

HİKAYESİ:

Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu’da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

Dizide, polisimiz Serhat Hakeri yaşadığı yerde bir kahramanlık yapıp medyada göz önüne gelince eski düşmanlarına deşifre olur. Onu almaya gelen bu kişiler oğlunun ölümüne ve eşinin onu terk etmesine sebep olur.

Serhat, bunun üzerine İstanbul’a döner, eski arkadaşlarını toplar ve aksiyon dolu hayatına yeniden başlar.

Kaçak Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Gürkan Uygun (Serhat Hakeri) Annesini küçük yaşta kaybetmiş, babasıyla büyümüş. Çocukluğu odun kesmek, ateş yakmak, ava çıkmak, silah ve bıçak kullanmayı öğrenmekle geçmiş. Polis okulundan mezun olmuş. Tek isteği, sıradan ama mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek. Ama hiçbir zaman özlemini duyduğu hayatı yaşayamıyor.

Berk Hakman (Ertan Demir) Yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden ve İsmet Ali’nin ortaklarından Sarı Erol’un oğlu. Otuzlu yaşlarının ortalarında, her zaman iyi giyinen, kendine bakan yakışıklı bir adam. Çok hırslı ve tehlikeli. Merve’yle evlenmesinin sebebi babasının İsmet Ali ile iş ortağı oluşu. İsmet Ali öldüğünde imparatorluğun kendisine kalacağını düşünüyor. Bu yüzden “hayırlı damat” rolü oynuyor.

Begüm Birgören (Merve Topçuoğlu) Demir İsmet Ali Topçuoğlu’nun kızı. 30’lu yaşlarının başında… Sekiz yaşında bir çocuk annesi olmasına rağmen fiziği düzgün, bakımlı, güzel bir kadın… Her zaman varlık içinde büyümesine rağmen şımarmamış. Babası gibi mütevazı, olgun, kişilik sahibi.

Hasan Küçükçetin (Dadaylı Tahir) Serhat’ın birlikte omuz omuza çarpıştığı, eskiden özel harekâtçı olan, deli dolu karakterli yakın arkadaşı. Kastamonu-Daday doğumlu. Çiftçi bir babanın tek oğlu.

İnanç Konukçu (Doktor Nazmi) Serhat’ın Topçuoğlu ailesinin içindeyken tanıştığı arkadaşı. 35 yaşlarında. Tıp Fakültesinden ayrılmış ve babasının Topçuoğlu’yla olan tanışıklığı sayesinde onun yanında çalışmaya başlamış. Ailenin muhasebe işlerini yapıyor.

Kaçak Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Kaçak dizisinin ilk bölümlerinin çekimleri Sivas’da yapıldı.  Divriği’deki çekimlerin ardından dizi seti İstanbul’a taşındı. Dizinin çekimleri için İstanbul’da ağırlıklı olarak, Riva’da kiralanan büyük bir villa kullanıldı.

JENERİK:

Kaçak dizisinin müzikleri pek çok başarılı dizi müziğine imza atan Kıraç ile Nevzat Yılmaz’a ait.

Kaçak Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Kaçak dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2013 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım: 

Kaçak dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalındaki ‘Oynatma Listesi’ bölümünde veya ATV’nin internet sitesinde bulabilirsiniz.

Tüm Fragmanları izlemek için tıklayınız: https://www.atv.com.tr/webtv/kacak/fragman

TÜM BÖLÜMLER:

Kaçak dizisi, 24 Eylül 2013 tarihinde ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. İzleyici tarafından sevilen dizi 2 sezon boyunca devam etti. Kaçak,  3 Şubat 2015 tarihinde yayınlanan 52. bölümü ile ekranlara veda etti.

Kaçak dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasındaki ‘Oynatma Listesi’nden veya ATV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Tüm Bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Kaçak dizisi yayınlandığı dönemde, dizinin sahnelerinden etkileyici klipler de youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Ertan & Nurgül Özel Klip

KAMERA ARKASI:

Kaçak dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Özellikle aksiyon sahneleri ile dikkat çeken dizinin kamera arkası görüntülerinde bu sahnelerin nasıl çekildiği de izleyiciye sunuldu.

Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Kaçak dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Dizinin tüm sahneleri Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Tüm Sahneleri izlemek için lütfen tıklayınız… 

Ertan ve Bitmeyen Oyunları

Burak, Para İçin Usulsüz İşlere Bulaşıyor!

Ertan, Polislere Yakalanıyor!

Fatih, Kardeşine Kavuşuyor

Dadaylı’dan Yumruk Şov

Kel Sait’in Oyunu!

Merve ve Nurgül Yüzleşmesi