Ana sayfa Sosyal Medya Pandemi onu da vurdu! Demet Özdemir, dizisi final yapınca bakın soluğu nerede aldı?

Pandemi onu da vurdu! Demet Özdemir, dizisi final yapınca bakın soluğu nerede aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç kadın oyuncularından olan Demet Özdemir, geçtiğimiz hafta final yapan Doğduğun Ev Kaderindir’de başarılı bir sezon geçirdi. Oyuncu, iki sezondur ekranda olan dizisinin final yapmasının ardından, sosyal medyadan daha az paylaşımlar yapar oldu.

Setten bol bol yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu eden oyuncu, şu sıralar yoğun geçen sezonun ardından dinleniyor. Yakın zamanda bir başka projeye başlayacak olan oyuncunun tatile gideceği sanılıyordu ama hala İstanbul’da olduğunu paylaşımlarında da göstermekte.

Demet Özdemir, Haziran ayında Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri isimli bir sinema filminde rol alacak. Netflix için çekilecek olan filmin hazırlıkları sürüyor.

Dizinin İstanbul’da çekileceği bir süre önce öğrenilmişti. Demet Özdemir’i yeniden romantik komedide görmek isteyenler için güzel bir sürpriz olacak bu film.

Bu arada Özdemir’in son yaptığı paylaşıma bakılırsa, film öncesinde biraz forma girme ihtiyacı hissediyor! Oyuncunun, dizinin de sona ermesiyle birlikte, pek çok kişi gibi pandemi sürecinde kilo problemi ortaya çıkmış.

Diyetisyene giden Demet Özdemir, yaptığı paylaşıma “Dedi ki; tatil de yapacaksın, eğleneceksin, yiyip içeceksin ve karantina kilosu vereceksin” notunu düştü…

Pandemi onu da vurdu! Demet Özdemir, dizisi final yapınca bakın soluğu nerede aldı? 8

Bu arada Zeynep Bastık’ın klibini de paylaşan oyuncu, albümüne destek vererek favori şarkısı olan Yakışır Bana’yı da takipçilerine duyurdu…

Pandemi onu da vurdu! Demet Özdemir, dizisi final yapınca bakın soluğu nerede aldı? 9