Ana sayfa Dizi Fragmanları Ne Gemiler Yaktım dizisini merak edenler bir hafta beklemek zorunda kalacak!

Ne Gemiler Yaktım dizisini merak edenler bir hafta beklemek zorunda kalacak!

tarafından ker_def

Yeni yıl nedeniyle televizyon kanalları eski senelerde olduğu gibi yılın ilk başında dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamamayı tercih ediyor.

Reklam anlaşmalarının tam olarak ekrana yansımaması nedeniyle yüksek bütçeli dizilerden zarar etmek istemeyen kanalların Ocak ayının ilk iki haftasında dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama geleneği bu sezon da devam edecek.

Show TV’de izleyicilerle buluşan Ne Gemiler Yaktım isimli yeni dizinin 5. yeni bölümü için izleyicilerin bir süre beklemesi gerekecek.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Ne Gemiler Yaktım’ın merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Fidan, tutuklanan Yasemin’i kurtarması için Rutkay’dan ilk kez yardım istiyor. Tanıtımda köşke giden Toprak’ın, Fidan’ın boynundaki morlukları görmesi tansiyonu yükseltiyor.

Neriman’ın; Fidan’ın, Toprak’ı odasında ağırladığını söylemesi üzerine öfkelenen Rutkay’ın Toprak’la karşı karşıya gelmesi yeni bölüme dair merakı arttırıyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor.

‘Ne Gemiler Yaktım’ yeni bölümüyle 8 Ocak Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!