Ana sayfa Dizi Haberleri Kadro, oyunculuklar süper, konu ilginç, karar şaşırtıcı! Show TV’nin güzelim dizisine yazık oldu!

Kadro, oyunculuklar süper, konu ilginç, karar şaşırtıcı! Show TV’nin güzelim dizisine yazık oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Özenle ve büyük heyecanlarla hazırlanan, ekrana gelmeden önce yapımcısından tüm çalışanlarına ve oyuncularına kadar herkesin büyük emek sarfettiği, hazırlıkları aylar, çekimleri günlerce süren, her bölüm için adeta sinema filmi uzunluğunda çekilen diziler, reyting canavarına bir bir yeniliyor!

Kimi zaman kadro beğenilmiyor, kimi zaman konu. Bazı diziler, farklı günlere kaydırılarak dikkat çekilmeye çalışılıyor ve bazen bu taktik başarılı oluyor. Bazıları baştan kaybetmeye mahkum!

Ancak bir dizi var ki Show TV’de, konusu da ilginç oyuncuları da herkesin başarılarıyla alkış tuttuğu isimlerden oluşuyor. Fakat bazen tüm detayları hesaplanarak ekrana getirilse de olmuyor, oldurulamıyor!

Show TV’nin Yalancı dizisi de bunlardan bir tanesi. Neyin eksik olduğunu tam olarak söyleyebilecek ve “Bu nedenle final yapıyor” denilebilecek, herkesin hemfikir olduğu bir görüş yok gibi.

Kadro, oyunculuklar süper, konu ilginç, karar şaşırtıcı! Show TV'nin güzelim dizisine yazık oldu! 8

Dizinin hikayesi de oyunculuklar da aslında izleyenlerin beğenisini topluyor. Başrolde oynayan Burçin Terzioğlu, izleyicinin çok sevdiği ve her yapımda başarılı performanslar sergileyen bir isim. Üstelik Poyraz Karayel’den sonra büyük bir hayran kitlesine de sahip.

Salih Bademci ise şu sıralar Netflix’te oynadığı Kulüp dizisiyle sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Bademci, Yalancı dizisinde de müthiş bir oyunculuk sergilemekte. Ruh hali gitgellerle dolu rolünde hayli başarılı.

Bu kadar uyumlu ve yanyana gelmeleri izleyici açısından da hem sürpriz hem de doğru bir karar olarak görülen ikili, ne yazık ki kısa süre sonra ekranda olmayacaklar!

Dizide yan karakterlerdeki oyuncular da performanslarıyla göz dolduruyorlar. Fakat ne yazık ki dizi beklenen reytingi alamadı! 8 bölümü yayınlanan Yalancı dizisinin 2 bölüm sonra yani 10. bölümde final yapacağı ortaya çıktı.

Kadro, oyunculuklar süper, konu ilginç, karar şaşırtıcı! Show TV'nin güzelim dizisine yazık oldu! 9

İzleyicisi bu durumdan son derece hoşnutsuz ama Show TV’nin reytingi düşük dizileri çok fazla tutmadığı da biliniyor. Diziye biraz daha şans tanınması beklenirdi ama son yıllarda bu konuda çok taviz vermeyen kanalın Yalancı konusunda da hızlı bir karar aldığı ve geri dönmeyeceği görülüyor.

Geçtiğimiz sezon Ramo dizisinin final kararı da büyük tepki toplamıştı. Ondan daha düşük reytingler alan dizilerle yoluna devam etmek zorunda kalan dizi, yine benzer kararları vermeye devam ediyor. Yalancı da muhtemelen final yaptıktan sonra izleyicinin ağzına bir parmak bal çalıp gitmiş gibi kimseyi tatmin etmeyen ve hiç içine sinmeyen bir final kararıyla dizi çöplüğünde yerini alacak!

Böylece kanalın yeni dönemde Cam Tavanlar, Kahraman Babam ile İçimizden Biri isimli yapımlarıyla Yalancı ile 4 dizisi final yapmış olacak.

Yalancı dizisinin 9. bölümü 16 Kasım salı akşamı yayınlanacak. Final bölümü ise 23 Kasım salı akşamı ekranda olacak.