Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma fragmanı yayınlanmadan, ipucunu çoktan vermişti!

Eda Ece, Yasak Elma fragmanı yayınlanmadan, ipucunu çoktan vermişti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, 5 sezondur ekranlarda. Fox TV’nin sevilen dizisi, Pazartesi akşamlarının fenomen yapımları arasında yer almakta. Diziye başta eleştiriler yapılırken, gittikçe daha da absürtleşen hikayesi ile birlikte komedi dizilerini aratmayan bir proje olarak bakılmaya başlandı.

Olmayacak ne varsa olduran ve artık kimsenin içinde bir mantık aramadığı, entrikaların havada uçuştuğu biraz da renkli haliyle izleyenlere hoş ve keyifli vakit geçirten bir dizi.

Oyuncular da zaten karikatürize edilmiş rollerle ekrana gelmekteler. Dizinin Ender’i Şevval Sam ve Yıldız’ı Eda Ece ile birlikte yeni sezonda Berk Oktay da başrolde devam ediyor.

Yeni sezonda Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen’in de katıldığı kadroya, Ece Dizdar da dahil olmuştu. Farklı karakterler katılsa da olayların hız kesmediği Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, izleyicinin sosyal medyadan da ilgiyle takip ettiği bir isim.

Oyuncu dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi topluyor. Artık takipçileri, yeni spoiler için tetikte beklemekte adeta.

Eda Ece, bir kaç gün önce de yeni bölüm fragmanı yayınlanmadan önce aşağıdaki paylaşımı yapmıştı.

Dizide, Kumru ile kendisini aldattığını öğrendiği Çağatay’dan boşanıp boşanmayacağı merak konusu olmuştu Yıldız’ın. Eda Ece’nin paylaşımında, bir mahkeme dekorunda yapılan çekim görülüyor.

Oyuncunun yaptığı bu paylaşıma “Kapışma başlasın, spoiler alert!” notu, yeni bölümde mahkeme sahnesini işaret ediyordu. Çağatay ve Yıldız’ın boşanma davasının sahnelerinin çekimlerinin yapıldığı tahmin edilmişti.

Eda Ece, Yasak Elma fragmanı yayınlanmadan, ipucunu çoktan vermişti! 7

Eda Ece, günler öncesinden izleyenlere verdiği bu ipucu ile heyecanı arttırmıştı. 120. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla, Eda Ece’nin yaptığı paylaşım için boşanma davası sahnesi olduğu da anlaşıldı fotoğraftaki çekimlerin.

Şimdi Çağatay ve Yıldız’ın kapışmalı ve bir o kadar da heyecanlı mahkeme sahneleri, yeni bölümde izleyiciyi bekliyor.

İşte 120. bölümden ön izleme: