Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisine Kırgın Çiçekler dizisinde çok sevilen o isim geliyor

Elkızı dizisine Kırgın Çiçekler dizisinde çok sevilen o isim geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırgın Çiçekler dizisi 2015-2018 yılları arasında olmak üzere 3 sezon boyunca ekranda kalmış atv’nin başarılı işlerinden birisiydi. Bu dizide oynayan ve bazıları ilk kez ekranda yer alan isimler, birer birer dizilere dağıldılar ve sektörün aranan isimleri haline geldiler.

Atv’nin bu hala hatıralarda olan dizisinin genç yıldızlarından birisi, Fox TV’de yayınlanan Elkızı isimli dizinin kadrosuna dahil oldu. Başrolünde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın yer aldığı, NTC Medya imzalı diziye taze bir kan geliyor!

Elkızı dizisine Kırgın Çiçekler dizisinde çok sevilen o isim geliyor 8

Kırgın Çiçekler dizisinde oynadığı Songül rolü ile büyük beğeni toplayan Gökçe Akyıldız, artık Elkızı dizisinin kadrosunda!

Uzun süredir ekranlarda olmayan Gökçe Akyıldız, Kırgın Çiçekler dizisinde üç sezon rol aldıktan sonra bir süre oyunculuğa ara vermiş ve ailesinin yanına Sinop’a dönmüştü. Şimdilerde yeniden ekrana dönmeye hazırlanan oyuncunun hayranları, bu haber sonrası çok mutlu…

Elkızı dizisine Kırgın Çiçekler dizisinde çok sevilen o isim geliyor 9

Gökçe Akyıldız, Elkızı dizisinin kadrosuna katılmasının ardından “Çok güzel bir işe dahil oluyorum. Güçlü bir kadın hikayesinde yer alacak olmak benim için çok özel. Yayınlanan bölümleri ile izleyiciyi derinden etkileyen Elkızı, umarım yeni bölümleriyle başarısını daha da arttırır.” diye konuştu.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin bu akşam 5. bölümü ekrana gelecek. Çekimleri Muğla’da süren dizide Ezo isimli karakterin hayata tutunma mücadelesini anlatılmakta.

Kadrosunda Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi, izleyici tarafından beğeniyle takip edilmekte.