Ana sayfa Sosyal Medya Atiye dizisi yayınlandı, Beren Saat için bir dönem daha kapandı!

Atiye dizisi yayınlandı, Beren Saat için bir dönem daha kapandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat, Atiye isimli Netflix dizisiyle hayranlarının karşısına çıkınca büyük mutluluk yaşanmıştı. Oyuncunun uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerinde görünmesi hayranlarını memnun etti. Atiye defterini kapatan Beren Saat, şimdilerde tatil mutluluğu ile göz önünde bulunuyor.

İlk sezon büyük ilgi gören Atiye, sonrasında ikinci ve üçüncü sezonları ile de bu ilginin katlanmasını sağladı. Beren Saat de başarılı performanslarıyla göz doldurdu. Her sezon 8 bölüm çekilen ve toplam 24 bölüm süren Atiye macerası böylelikle noktalanmış oldu. Oyuncu, daha ne kadar setlerden uzakta kalır hayranları bilmiyor. Ancak Beren Saat’i yeniden televizyon dizilerinde görmek isteyen geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Pandemi sürecinde evliliklerindeki çalkantılardan kurtulan, eşinin yeni yönlerini bu dönemde keşfettiğini söyleyen Beren Saat, mutluluk saçtığı tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Atiye dizisi yayınlandı, Beren Saat için bir dönem daha kapandı! 9

Beren Saat ve Kenan Doğulu ikilisi tatilde neşe içinde görüntülendi. 2014 yılından bu yana süren aşkta zaman zaman krizler yaşanmış, ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak bunların hiçbirisi gerçekleşmedi. Pandemi dönemi çiftin yeniden yakınlaşması ve birbirlerine sarılmasını tetikledi.

Arkadaşlarının doğum günü partisine katılan ünlü çiftin mutlu halleri de Beren Saat’in instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa yansıdı.

Atiye dizisi yayınlandı, Beren Saat için bir dönem daha kapandı! 10

Saat’in bikinili pozunu da yayınladığı ve tatilde çok mutlu olduğunu sergilediği paylaşımlara 400 binden fazla beğeni geldi.

37 yaşındaki Beren Saat’in lila bikinisi ile havuz pozu da keyfinin yerinde olduğunu gösteren bir başka kareydi.

Atiye dizisi yayınlandı, Beren Saat için bir dönem daha kapandı! 11

Deniz Marşan bu pozlara, “Yaa seni ben yerim, bu nasıl güzellik, nasıl tatlılık, maşallah sana” yorumunad bulundu.