Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisinde sinirlendiren gizemli hal!

Kalk Gidelim dizisinde sinirlendiren gizemli hal!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisinin 15 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak olan 98. yeni bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Mandırada salgın var! Seyfettin’in zor anları… Köye denetçi geliyor… Şerif ne yapacak? Kalk Gidelim’de merak edilenler… 15 Şubat Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de…

TRT 1’in sevilen, komedisi ve güçlü aile hikayesiyle izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatan, ekranların en organik dizisi “Kalk Gidelim” 98. bölümüyle ekranlara geliyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin gibi isimleri buluşturan Kalk Gidelim’in 98. bölümünde neler olacak?

Hacı Baba’nın dahil olmasıyla sorun çözülür ve Nurhatçe köyde kalmaya devam eder. Nurhatçe’nin yaşam şartlarını kontrol etmek için köye denetçi gelecektir. Evi olmayan Şerif, bu sebeple Behice ve Nurhatçe’yi de alarak geçici olarak Şakirlerin evine yerleşir. Şakirler de babasında kalmaya başlarlar.

Seyfettin’in mandırasındaki hayvanlarda salgın hastalık baş gösterir ve bütün köye yayılır. Sütleri Seyfettin’den alan Meryem de zor durumda kalır. Bu durumdan faydalanmak isteyen Ercan ise topladığı sütleri gizlice Meryem’e satmaya çalışır.

Bu sırada Hacı Baba, Ahsen’i eve getirir. Küçük gelin Ahsen evi sahiplenir ve Badegül’e bile iş yaptırmaz. Aynı zamanda baytar olan Ahsen, yaptığı karışımla salgına son verir ve herkesin gönlünü kazanır.

Mustafa Ali fabrika ortaklığını hala annesinden ve Nurcan’dan gizlemektedir. Şerif’in gizemli telefon konuşmasına şahit olan Seyfettin çok sinirlenir. Hastalığı nedeniyle Hatice Ana’yı bütün bu olaylardan uzak tutmaya çalışırlar. ‘‘Kalk Gidelim’’ 15 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de!