Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası başlıyor, Maraşlı dizisinde değişiklik zamanı!

Kalp Yarası başlıyor, Maraşlı dizisinde değişiklik zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de büyük heyecan var. Baş Belası isimli yaz dizisinin ardından bir yeni yaz dizisi daha izleyicilerle buluşuyor… Kalp Yarası isimli dram dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Antakya’da çekimleri devam eden dizinin hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait… Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran bulunuyor. Setten gelen görüntüler, ayrıca fragmanlar çok iyi bir yapımın izleyicilerle buluşacağını anlatıyordu.

Özellikle Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de büyük beğeni topladı. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, sette de enerjilerinin uyduğunu ve güzel bir uyum yakaladıklarını paylaşımları ile sergiliyor. Birlikte poz veren ikilinin bu haline hayranları çok güzel yorumlarda bulundu.

Kalp Yarası başlıyor, Maraşlı dizisinde değişiklik zamanı! 7

Kalp Yarası dizisinin hikayesi ve oyunculuk performansları çok merak edilirken, pazartesi akşamları yayınlanacak olması Maraşlı dizisini de etkiledi.

Alina Boz ile Burak Deniz ikilisini başrolde buluşturan Maraşlı, son haftalarda iyi reytingler alıyordu. Dizi 26.bölümü ile birlikte final yapacak. Burak Deniz de finali doğruladı ve uzama ihtimali olmadığını söyledi.

Maraşlı dizisinin 24. bölümü 29 Haziran Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak ve sonraki iki bölüm de yine salı akşamları izleyicilerle buluşacak.

Kalp Yarası’nın pazartesi günlerine gelmesi Maraşlı dizisini de etkilemiş oldu.