Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinin sadece günü değişmedi, daha büyük değişim var!

Kefaret dizisinin sadece günü değişmedi, daha büyük değişim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisini Pazar akşamı ekranda göremeyen izleyiciler, son durumdan haberdar olmayabilir. Fox TV ekranında bugüne kadar pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisinin günü değiştirildi. Hafta içi daha fazla izleyiciye ulaşma şansını deneyecek olan Kefaret, 32. yeni bölümü ile 1 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Şimdiye kadar 31 bölümü pazar akşamları ekrana gelen dizinin reytingleri de bir ara çok iyi gelmekteydi. Ancak Teşkilat dizisinin başlaması reytinglerin gerilemesine neden oldu. Sonrasında ise yaz ekranında izleyici sayısının azlığı da Kefaret’in reytinglerini olumsuz etkiledi.

Fox TV, hikayesi ile büyük beğeni toplayan ve güçlü oyuncu kadrosu bulunan Kefaret’i hafta içine almaya karar verdi. Perşembe akşamları izleyicilerle buluşacak olan Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’u başrolde buluşturan Kefaret yine etkileyici bölümlerle izleyenleri ekran başında tutacak.

Kefaret dizisiyle ilgili fragmanlar yayınlayan Fox TV, gün değişikliğini duyurmaya devam ediyor. Dizinin hayranlarına ulaşmak için Kefaret ile ilgili üst üste fragmanlar paylaşılıyor ve gün değişikliği yaşandığı da sosyal medyadan kitlelere aktarılmaya çalışılıyor.

Sinan karakterinin vurulduktan sonra her şey değişiyor. Sinan’ın eskisi gibi olmadığını söyleyen Zeynep, “Meğer benim tanıdığım Sinan çoktan ölmüş” diyerek yeni bölümlerde dizide büyük bir değişim olacağını ifade etmiş oldu.

Sinan’ın çevresindekilere yabancılaşmış tavırları, Zeynep ile arasına iyice mesafe girmesinin nelere yol açacağı da merakla bekleniyor. Ahmet ise Arzu’ya evlenme teklif ederek yeni bir adım daha attı. 1 Temmuz Perşembe günü Kefaret dizisinin 32. bölümünü izleyebilirsiniz.