Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası dizisinde yeni karar yeni sorun oldu!

Kalp Yarası dizisinde yeni karar yeni sorun oldu!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kalp Yarası’ bu akşam yirminci bölümüyle ekrana gelecek. Ferit yeni bir karar aldı. Bu karar da hem Ayşe’yi hem de Sancakzade konağını derinden etkileyecek.

Zehirlenen Ayşe’nin hayatı riske girerken, Ferit zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu seçim Ayşe’yi kahreder ve Sancakzade Konağı’nda ise büyük bir üzüntüye sebep olur.

Hande, Sancakzade Ailesi’nden intikamını almanın mutluluğu ile en yakın arkadaşı Betül’e hedefine koyar. Yaman’la Betül’ü ayırmak için her şeyi göze alan Hande’nin planı nedir?

Aldatıldığını gözleriyle gören Azade’nin ise Adnan’a bir sürprizi vardır. Azade’nin hazırladığı sürpriz ile Adnan’ı neler beklemektedir?

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı ‘Kalp Yarası’, yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de atv’de yayınlanacak. Reytingleri birkaç haftadır düşük gelen dizinin bu hafta nasıl sonuçlar alacağı da yakından takip edilecek.

KALP YARASI – KÜNYE

Yapımcı : Süreç Film / Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu

Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban

Genel Koordinatör : Arzu Eğmir

Genel hikaye : Tomris Giritlioğlu

Senaryo : Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül Akad

Müzik : Batuhan Fırat

Oyuncular : Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Bora Cengiz, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper